«Ноу-хау по-чернівецькі»: Красунь у столиці Буковини обирали… наосліп (фото)

0
2299
Загрузка...

Чернівецьких учасниць «Міс Принцеса України 2016» 9 березня обирали у напівтемряві. Спонсором такого незвичного дійства жартома назвали обленерго, адже світло зникло на початку заходу і з’явилось вже після завершення.

 

Але це лише додало «колоритності» святу краси, мистецтва і благодійності. Ведучі Іван Величко та Надія Коцюба швидко «знайшлися» і продовжили дійство у «WinstonHall» після того, як раптово зникло світло – під освітлення від телекамер і мобільних телефонів. Обходилися і без мікрофонів. Хоча згодом DJ Fox знайшов можливість забезпечити роботу мікрофону.

Звісно, сама програма таки зазнала певних змін, адже не всі творчі номери були можливі без електрики. Але головні пункти програми вдалося виконати.

Нагадаємо, організатор заходу Ліна Ільніцька (агентство «ШоуТайм») називала напередодні головним благодійність – збір іграшок (і не лише) для дітей інтернатів. І іграшок принесли немало. І не лише «звичайні глядачі», а й учасниці та партнери кастингу конкурсу «Міс Принцеса України». До слова, не з порожніми руками завітала і зіркова модель Ольга Ткачук, яка є переможницею конкурсу «Міс Принцеса України 2015».

Найбільше іграшок для знедолених діток принесли представники телеканалу ТВА. І, за оголошеними умовами, представниця «ТВА» Мар’яна Кобеля стала ще одним членом журі.

Марта Левченко (Благодійна організація «Майбутнє України»), подякувавши організаторам та добродіям, які відгукнулися на пропозицію підтримати благодійну акцію, зауважила, що ці іграшки будуть не «загальноінтернатівськими», а першими особистими для окремих знедолених діток-сиріт…

Оцінювати і обирати красунь «наосліп», звісно, – «специфічно»:) Але члени журі з цим завданням впорались і потенційні буковинські учасниці конкурсу «Міс Принцеса України 2016» були відібрані. Плюс представниця телеканалу «ID Fashion» назвала дівчат, які отримали запрошення для участі у показах мод в Україні і за кордоном (оскільки телеканал – міжнародний). Були і деякі спеціальні призи.

Ось дівчата, які пройшли кастинг в один або декілька проектів:

№1 Каріна Мельник (Міс Принцеса України – «МПУ»), 2 Лілія Мороз (МПУ), 1- Христина Григорій (запрошення від телеканалу «ID Fashion»), 18 Роксолана Дмитренко («ID Fashion»), 24 Яна Малайко (МПУ, «ID Fashion»), 27 Віталіна Ілащук (МПУ, «ID Fashion»), 37 (МПУ, «ID Fashion», обличчя A.V.I.), 45 Анастасія Міляк (МПУ, «ID Fashion»), 50 Ілона Цікал (МПУ, «ID Fashion»), 53 Ілона Антипа (МПУ, «ID Fashion»), 56 Марія Нікітова («ID Fashion»), 59 Каріна ?Ристак, 62 Олександра Кірик («ID Fashion»), 65 Анна Шевчук («ID Fashion»), 67 Вароніка Михайлюк («ID Fashion»), 72 Вікторія Танасійчук (МПУ), 76 Вікторія Цемко (МПУ), 77 Яна Щаслива (МПУ), 78 (МПУ, «ID Fashion»).

Всього учасниць було 78.

Столичні гості («ID Fashion) були приємно здивовані тим, на якому рівні вдалося провести захід у таких непростих умовах. І враховуючи це та організаційний потенціал, домовились з Ліною Ільніцькою про проведення у майбутньому у Чернівцях, спільно з телеканалом, FASHION WEEKEND з показами українських дизайнерів.

Цікаво, що цього вечора 9.03.16 мало місце повне сонячне затемнення. Ця інформація дуже «гармонійно» сприймається разом із повним зникненням світла на час проведення заходу у «WinstonHall»:)

Варто зауважити також, що серед присутніх, за отриманими на вході номерами, було розіграно чимало приємних презентів від партнерів заходу.

На завершення святкового вечора радник міського голови Степан Руденко, який входив до складу журі, передав вітання і найкращі побажання від Олексія Каспрука, який, за словами п. Степана, дуже хотів бути на цьому святі, але не зміг прийти через поважні причини.

Георгій МАЗУРАШУ (член журі), fakty.cv.ua

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Шоу-програма і конкурс краси 9.03.2016 (фото: Михайло Крилюк)

***

Кастинг на конкурс “Міс Принцеса України 2016”, Благодійний весняний бал

***

***

 

9 березня 2016 – шоу-програма з красунями, зірками і благодійністю

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ