Лісовим господарством на Буковині управлятиме «спонсор Антимайдану»?..

1
922
Загрузка...

Скандальним і неприпустимим вважає призначення керівника лісовою галуззю на Буковині громадський активіст, який веде боротьбу проти незаконних вирубок лісу, вивозу деревини за кордон тощо.

 

Голова ГО «Патріотична Громада Буковини» Ігор Жижиян публічно порівняв Партію регіонів і Народний фронт, звинувативши представників останнього, зокрема, у кадрових «махінаціях»:

«Постійно наголошував, що партія регіонів від партії “Народний фронт” відрізняється хіба масштабами награбованого та відсутністю міри та межі у останніх. Громадськість Буковини намагається контролювати призначення на ключові посади в області. Не є виключенням і посада начальника обласного управління лісового та мисливського господарства. Банда Яценюка-Бурбака намагається знову впихнути невпихуєме. Лісове управління, за 250 тис. дол. США, продали спонсору антимайдану, який звозив туди тітушок, людині в якої руки по лікоть в крові наших Герої Революції – Віктору Яковцю. Байдуже, що губернатору вистачило сміливості не погодити дану кандидатуру. Байдуже, що громадськість із моменту проведення конкурсу, неодноразово заявляла, що не допустить даного призначення. На цьому тижні заплановане представлення цього збитого льотчика. Із достовірних джерел відомо, що Яковець із Mаксимом Бурбаком найняли київське охоронне агентство для розгону активістів. Нешановні кулявлоби, не провокуйте громадськість. Своїми провокативними призначеннями ви налаштували проти себе окрім активістів, лісівників та губернатора ще й власників мисливської зброї (мисливців), яких у наших краях близько 10 тис. одиниць. Максиме Юрійовичу та Вікторе Олександровиче, у серпні минулого року ви вже спробували зробити на Буковині “Мукачево-2”. Дякуючи Семену Семенченку та бійцям батальйону “Донбас”, вас вчасно зупинили. Невже ви задумали реванш збройного конфлікту на Буковині? Якщо це так, то передбачаю, що найняте вами агентства із Києва змінить назву із “охоронного” на “похоронне”. Але, я дуже сподіваюсь, що мій візит із даним пакетом документів, до голови агентства лісових ресурсів Олександра Ковальчука та Міністра АПК Олексія Павленка. зупинить безглузді, провокативні призначення на Буковині».

fakty.cv.ua

***

У Держлісагентстві визначено переможця конкурсу на заміщення вакантної посади начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства

22 січня 2016 року, відповідно до протоколу № 4 засідання Конкурсної комісії з відбору кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців Державного агентства лісових ресурсів України, визначено переможця конкурсу на заміщення вакантної посади начальника  Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства. Ним став Яковець Віктор Олександрович.

dklg.kmu.gov.ua

***

Як буковинці їздили до Києва люструвати «головного лісівника» України (відео)

***

Нардеп Семенченко приїхав на Буковину полювати на крадіїв лісу (відео)

***

39 кримінальних справ у лісовій галузі, а губернатор каже, що правопорушень немає

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ