Кордон з Румунією патрулюватиме армійська авіація

0
368
Загрузка...

До охорони українсько-румунського кордону на території Чернівецької області будуть залучені гелікоптери, а в разі необхідності – армійську авіацію.

Як повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону, таке рішення було прийнято у вівторок за результатами наради за участі голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука та першого заступника голови Держприкордонслужби Василя Серватюка.

Так, за результатами наради було вирішено посилити роботу правоохоронних структур області з виявлення і припинення діяльності баз накопичення тютюнових виробів та нелегальних підприємств, які займаються виготовленням контрафактних цигарок, які надалі незаконно переміщуються з України до країн ЄС.

У межах ділянки українсько-румунського кордону сьогодні до Чернівецької області прибуває 30 мобільних груп, повністю укомплектованих, забезпечених зброєю та технікою з числа автомобілів високої прохідності – “Фольксваген Амарок”, “Рендж Ровер”, “Рено Дастер”.

У рамках стабілізації обстановки та посилення заходів з охорони державного кордону на ділянці Чернівецького загону для здійснення патрулювання та виявлення протиправних груп найближчими днями будуть залучатися вертольоти “Мі-8”, а в подальшому, в разі необхідності, й армійська авіація.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ