АТОвець запропонував керівнику поліції… вивезти в ліс і закопати живцем (відео)

2
1473
Загрузка...

Історія з земельною ділянкою, виділеною в Чернівцях управлінню поліції (міліції) під будівництво житла, отримала несподіване продовження під час засідання обласної ради 15.03.16 – завдяки емоційному АТОвцю Євгенію Марусику.

 

Учасник АТО і громадський діяч Євгеній Марусик («Карандаш») вже висловлювався публічно і в доволі різкій формі на цю тему, згадавши посадовцям, що для АТОвців земельні ділянки виділили «у болоті», а новоутвореній поліції – практично у центрі міста.

Після цієї різкої заяви Євгенія на розмову до себе запросив в.о. керівника обласного управління поліції Сергій Пілігрім. І ось за наслідками цієї «розмови на підвищених тонах» «Карандаш» зробив заяву в сесійній залі обласної ради. Точніше це був цілий виступ – теж емоційний, натхнений, який завершився тим, що Євгеній «змусив» більшість присутніх встати на його підтримку і проти керівника поліції.

По ходу виступу «Карандаш» повідомив, що, за версією Пілігріма, він взяв гроші у керівника фракції «Рідне місто» в міській раді Василя Продана за участь у нещодавній акції біля комплексу «Гіпербуд».

Враховуючи це, незабаром на трибуну вийшов і сам Продан, який висловив обурення такими безвідповідальними заявами керівника поліції (зі слів АТОвця) і зауважив, що вимагає від того або оприлюднити факти і відкрити кримінальне провадження за організацію замовних мітингів, або подати у відставку.

Того ж дня свій брифінг організував і в.о. керівника обласної поліції Сергій Пілігрім. Він уточнив, що ту «скандальну» земельну ділянку виділили не тепер, а ще в 2006 р. І зауважив, що будівництво багатоповерхівки ще не розпочалось. А як побудують, то всі квартири отримають учасники АТО. Сергій Вікторович повідомив, що серед підлеглих є 618 співробітників, які отримали посвідчення учасника АТО. І сам керівник поліції, як він наголошував, теж був у зоні АТО.

На цю прес-конференцію хотіли зайти і деякі активісти-учасники АТО та депутати, але їх не пустили. Як пояснив п. Пілігрім – тому що це прес-конференція, тобто захід для журналістів.

Отож, крапку у цьому протистоянні ставити, мабуть, рано…

fakty.cv.ua

***

***

***

АТОвець жорстко обматюкав міську владу за квартирні рішення (відео)

***

Буковинський АТОвець з передової: Хочу в Київ зі всім своїм бойкомплектом (відео)

***

Провокації і конфлікти навколо комплексу «Гіпербуд» на Проспекті (відео, фото)

***

АТОвець «зчепився» з помічником нардепа через неправильне паркування

***

«Розборки» АТОвців і «наїзд» волонтерки на «цю шваль» – Яценюків, Бурбаків (відео)

***

«Війна» навколо торгово-житлового комплексу «Проспект 131» (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ