“Земля” їде на гастролі, а до Чернівців приїдуть 6 театрів (+афіша)

0
614
Загрузка...
У жовтні колектив Чернівецького театру ім. О. Кобилянської святкуватиме 85-річчя від дня заснування. До цього ювілею керівництво театру зініціювало проект обмінних гастролей з колективами театрів Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницька, Вінниці та Житомира. У березні легендарну «Землю» О.Кобилянської відіграють у Івано-Франківську (2-го березня) у Львові (3-4 березня), у Тернополі (14-го березня). Крім гастролей з виставою «Земля», театр здійснить гастрольні поїздки з постановкою для усієї родини «Енні» – 5, 6, 7 квітня відбудуться покази на сценах театрів Вінниці, Хмельницька та Житомира.
А вже самі чернівчани у березні та квітні матимуть змогу побачити театральні колективи згаданих міст на сцені нашого театру. Так, 15-16 березня Львівський Національний драматичний театр ім. М.Заньковецької представить «Катерину» Т.Шевченка, 17 березня – глядачі Чернівців побачать театральний арт-проект «Оскар і рожева пані» Івано-Франківського академічного музично-драматичного театру ім. І. Франка.

29-го березня «У неділю рано зілля копала» Вінницького академічного драматичного театру ім. М. Садовського.
У квітні на сцені чернівецького театру побуває Хмельницький академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького (з виставою «Украдене щастя» І. Франка).

Fakty.cv.ua
Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ