У Чернівцях головний лікар керував автомобілем у нетверезому стані?! (+відео)

0
1653
Загрузка...

У Чернівцях співробітники ДАІ зупинили автомобіль, яким керував головний лікар стоматологічної поліклініки Чернівців Володимир Струк, якого правоохоронці запідозрили у керуванні в нетверезому стані.
Відповідне відео у мережі Youtube розмістили журналісти “Народного контролю”, які стали свідками цього інциденту. Співробітник ДАІ сказав водію, що у нього є підозра, що той вживав алкоголь.

“З вашої ротової порожнини надходить неприємний запах”, – сказав співробітник ДАІ.

На відео видно, що водій автомобіля вручив даішнику посвідчення члена Антикорупційної комісії народної ради Чернівецької області, проговорюючи: “Ви мене опитали, тепер я вас опитаю”.

Водій на прохання правоохоронця спочатку відмовлявся їхати на вулицю Миколаївську для проходження тесту на рівень алкоголю в крові в обласному наркологічному диспансері.

“Я не збираюся нікуди з вами їздити вночі. І ви не маєте права мене затримувати”, – сказав він.

Проте згодом він таки погодився проходити тест. “Якщо я приходжу звідти, і зараз показую, що я тверезий, я тоді пишу на вас усіх…”, – сказав водій.

Пізніше даішники разом з водієм прибули до наркодиспансеру. Там медик декілька разів демонстрував водію, як потрібно дути в трубку апарату для вимірювання алкоголю в крові. Натомість водій відмовився слідувати вказівкам медика, напевно видихаючи повітря носом.

 

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ