Припаркувався некоректно – отримуй запис на склі: «Мудак!» (відео)

0
679
Загрузка...

Нестандартно вирішила боротися з порушниками правил паркування активістка Любов Свіріденко, яка захищає свої та інших людей-візочників права.

 

Через некоректне паркування п. Любові довелося годину чекати, а потім вона викликала поліцію, аби з водієм розібралися вже на офіційному рівні.

Це сталося декілька днів тому. Тоді голова МТІ «Мрія» Любов Свіріденко так прокоментувала ту неприємну історію:

«Чому людей-візочників не бачать на вулицях Чернівців)))
Почерез рель”єфність нашого міста людині з інвалідністю, яка пересувається в інвалідному візку, самостійно рухатись по місту практично не можливо.
Писала листи-звернення про встановлення пандусів – наразі встановлені пандуси, але не промарковані. Знак про заборону паркування де є похилі зрізи бордюрів (пандусів) відсутній…На самих зрізах систематичнно паркуються авто.
Сьогодні годину прочекала, аби перейти дорогу, терпінню прийшов край, викликала міліцію..яка приїхала за 40 хвилин…міліціянти чітко намагалася пояснити, що ні скласти протокол на порушника, або накласти штраф не мають ніяких повноважень, Міліція бездіяльна- поліція не впроваджена… Ось такі у нас “реформи”!!!»160219-Sviridenko-inva-mudak-aktsia

А у п’ятницю, 19.02.16, Любов Свіріденко пішла у «рейд» разом знімальною групою «Чернівецького променю». Некоректно припаркованим (на пандусах) авто п. Любов залишала свій «автограф» на склі: «Мудак».

Як зазначила журналістка Юлією Задорожняк: «Ми з Любов’ю Свіріденко передаємо привіт всім мудакам, котрі паркуються на пандусах. Не робіть так, будь ласка».

Сподіваємось, це буде повчально для водіїв.

fakty.cv.ua

 

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ