Проти приєднання БДФЕУ до ЧНУ вже є і петиція на сайті Президента України

0
1305
Загрузка...

В інтернеті вже поширюють електронну петицію з сайту Президента України, в якій Гаранта просять захистити БДФЕУ від «рейдерського захоплення».

 

Так автор петиції Платохін Едуард Валерійович розцінює підписане нашим земляком Арсенієм Яценюком рішення Кабміну про підтримку ініціативи Міністерства освіти і науки щодо приєднання Буковинського державного фінансово-економічного університету до Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

Прохання підтримати петицію студенти розповсюджують разом із зворушливим відеороликом.

Зважаючи на те, що в БДФЕУ навчається понад 2500 тисяч студентів і викладають десь 300 викладачів, зібрати необхідні 25 тис. підписів цілком реально. У самому вузі, виглядає, настрої доволі «монолітні» – проти об’єднання. У такому разі кожному студенту треба підписатися самому і загітувати зробити те саме ще зо 9 друзів. Хоча, звісно, голосувати можуть і будуть не лише представники БДФЕУ.

Процедура підписання трохи клопітна для тих, хто ще не зареєстрований на сайті Президента. Для реєстрації треба мати свою електронну пошту і бути готовим підтвердити реєстрацію або вказавши свій код, або через банк (Приват24, наприклад). Займає це хвилинку-другу. Так що хто хоче підтримати, – зробить це.

https://vimeo.com/153791454

Підтримати петицію проти приєднання БДФЕУ до ЧНУ можна тут:

https://petition.president.gov.ua/petition/20458

Ексклюзивні фото та відео з акції протесту проти приєднання БДФЕУ до ЧНУ можна переглянути тут:

Цікаво, що вже знайшовся і випускник ЧНУ та колишній співробітник БДФЕУ (Олійник Віталій Олегович), який зареєстрував петицію за приєднання. Зі старту ця петиція дуже суттєво відстає від петиції проти об’єднання. Аналогічно більшість проти об’єднання вузів і у відповідному опитуванні (станом на розміщення матеріалу):

Думка щодо об’єднання ЧНУ і БДФЕУ

Результати

Loading ... Loading ...

fakty.cv.ua

***

Протест у Чернівцях: Фищук підтримав БДФЕУ, а Каспрук звернувся до Міносвіти

***

Яценюк вирішив приєднати БДФЕУ до ЧНУ: реакція, дебати, опитування

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ