Дмитро Ярош у Чернівцях: Людська кров – не водиця!

0
356
Загрузка...
Екс-лідер “Правого сектору”, народний депутат України Дмитро Ярош презентував чернівецьким журналістам свою Національний рух “Державницька ініціатива Яроша (ДІЯ)”.
Національний рух “Державницька ініціатива Яроша (ДІЯ)” вже у травні може перерости у політичну партію – якщо таке рішення буде ухвалено на першому з’їзді.
Політик запевняє, що за його новим рухом не буде олігархів – фінансування відбуватиметься лише за рахунок підтримки представників середнього бізнесу, які поділяють Ярошеву ініціативу.
– Ми не пішли на минулі місцеві вибори, бо не контролювали людей на місцях, – каже політик. Зараз Дмитро особисто об’їжджає Україну, щоби знайти надійних людей, які би долучилися до створення нового національного державницького руху.
– Чи приєдналися б ми до Саакашвілі? У його партії поки що вищий рейтинг – констатує Дмитро Ярош, виділяючи інтонаційно словосполучення “поки що”.– Ми готові співпрацювати з усіма державницькими, конструктивними силами. Подивимось… Врешті-решт, в політиці все буває.
Також пан Дмитро  розкритикував чинний Уряд: “Уряд не виправдав сподівань народу і має піти у відставку. Уряд не здатен проводити реформи у жодній із галузей. Натомість нам декларують наміри ось-ось розпочати реформи, – каже Д. Ярош. – Що справді вправно виходить робити у Кабінету Міністрів, так це демонструвати нам шоу. Наприклад, як трагічно відправляють у відставку міністра економіки. У нас що, економіка розвинулася, і його незаслужено відправили у відставку?”
– Я зараз об’їжджаю України для створення нового національного державницького руху, – розповів політик на прес-конференції. – Я залишаюся націоналістом, але вважаю за потрібне розширити базу підтримки для того, щоб втілити ідеали Майдану, які не були реалізовані. А за часи війни розумієш, що там гинуть кращі, а кров людська – не водиця!, тому треба бути хитрішим…
Політичні погляди політика не змінилися – він виступає за рішучі дії на Сході України, впевнений у поверненні контролю України над Донбасом і Кримом (хоча це і потребує чимало часу, значних зусиль і залежить не лише від нас, а і від геополітичних чинників). Ярош також повідомив, що у нього залишилися хороші стосунки з багатьма побратимами з “Правого сектора”, багато з них його підтримують.
Олександр Білоус, Fakty.cv.ua
Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ