Депутат міськради подарував квартиру учаснику АТО

0
917
Загрузка...

Під час урочистостей з нагоди вшанування учасників бойових дій та відзначення 27-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану депутат міської ради і бізнесмен подарував сертифікат на квартиру учаснику антитерористичної операції, «кіборгу» Валерію Красняну.

 

Безумовно, такий жест заслуговує на повагу. І справді хотілось би вірити, що цей приклад наслідують і інші заможні бізнесмени, зокрема, власники потужних будівельних компаній.

Про цей поважний подарунок на своїй сторінці в Facebook написав сам автор сюрпризу для «кіборгу» – депутат Чернівецької міської ради VII скликання Ромео Скрипа:

«Сьогодні під час урочистостей з нагоди вшанування учасників бойових дій на території іноземних держав та з нагоди 27-річниці завершення виведення радянських військ з Афганістану я подарував учаснику АТО, герою-кіборгу Валерію Красняну сертифікат на житло.
Ми давно мали намір зробити такий подарунок хоча би одній із сімей наших захисників, котрі відстоюють сьогодні на Сході незалежність і свободу України. Думаю, що сьогодні саме час зробити цей подарунок. Не випадково, що сертифікат на житло ми подарували герою-кіборгу, котрий свого часу боронив Донецький аеропорт, Валерію Красняну. До цього я не був знайомий з Валерієм, але мені розповідали про його мужність, силу волі та самовідданість. Я думаю, що ми всі у неоплатному боргу перед хлопцями, котрі сьогодні на передовій і перед їхніми родинами, які так чекають на повернення з фронту своїх батьків, чоловіків, синів.
Валерій Іванович матиме можливість вибрати для себе найоптимальніший варіант! Однозначно. Це буде у новобудові з поліпшеним плануванням, площа квартири буде не меншою сорока метрів квадратних. Будинки, в яких ми пропонуємо нашому герою житло, незабаром вже здаються в експлуатацію! Сподіваюсь, що традицію, започаткована будівельною фірмою «РомтісБуд», підтримають й інші чернівецькі підприємці».

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ