Чи буде вечірня “підсвітка” ЧНУ (+відео)

0
493
Загрузка...

З’явилася відповідь міської ради на петицію щодо нічного освітлення  центрального корпусу ЧНУ. У ній, зокрема, ідеться про те, що мерія готова оплатити рахунки за електрику, однак не сказано, за чий кошт і коли встановлять обладнання.

 «Міська рада підтримує пропозицію і готова взяти дольову участь у вирішенні порушеного питання.
Зокрема, після виконання робіт із підсвітлення центрального корпусу університету буде підключено зазначений об’єкт до мережі МКП «Міськсвітло» та щорічно з міського бюджету будуть виділятися кошти на затрати по використанню енергії на ці цілі.
Попередньо проводяться архітектурно-містобудівні дослідження території пам’ятки за участю спеціалізованої в галузі освітлення організації ES-SYSTEM, за наслідками яких буде запропоновано відповідний ескізний проект та обраховано вартість зазначених робіт», – ідеться у відповіді.
Добре, що питання в роботі, але якось песимістично звучить, що грошей нема ні у ЧНУ, ні у мерії. ТаНовый рисунок напрошується риторичне запитання: “Для туристичної привабливості треба його підствічувати?, з якою будівлею туристи виставляють фото у альбомах з подорожі до Чернівців?, може можна трохи “потрусити” заможних патріотів міста, якщо вже бюджет геть пустий?,)))))) Та й як на мене окрім ES-System є повно
інших виробників, які б залюбки взялись за цей проект і навіть на пільгових умовах, заради реклами, бо підсвітити об’єкт ЮНЕСКО, чогось таки вартує!))))))
P.S. від себе, як автора, висловлюю вдячність автору петиції пану Володимиру Зав’ялову за підняту
проблему! А також повідомляю те, що особисто розіслав в декілька українських підприємств пропозицію долучитись до питання освітлення Резиденції. Чекаю відповідь! Бо все ж на тендері можна буде вибрати кращого?!? Чи не так?
Олександр Білоус,Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ