Каспрук вважає, що на секретаря міськради треба пропонувати учасника АТО

2
410
Загрузка...

Після того, як висунутий міським головою кандидат на секретаря міськради Володимир Сєхов не отримав достатньої підтримки у депутатів, мер Олексій Каспрук зауважив, що наступною кандидатурою мав би бути активний учасник Євромайдану і учасник АТО.

«Той бруд, який лився у ЗМІ під час висунення Володимира Сєхова кандидатом на посаду секретаря, наводить на те, що наступною кандидатурою на цю посаду має бути учасник Євромайдану та учасник АТО», – зазначив п. Каспрук.

Виникає природне запитання, а чому сам Олексій Павлович не висунув таку кандидатуру, тим більше, що «Солідарність» якраз на початку «секретаріади» запропонувала учасника Євромайдану і АТО Василя Максимюка…

Утім, давайте подивимось, хто може відповідати новим вимогам, озвученим міським головою. У міській раді VII скликання, наскільки відомо, є 4 депутати-учасники антитерористичної операції (АТО) – по двоє від «Солідарності» та «Самопомочі»:

БПП «Солідарність» – Андрій Кавуля, Василь Максимюк, «Самопоміч» –Віталій Матвієнко, Олександр Ставчанський.

Отож, Олексій Каспрук вважає, що саме когось з них варто обрати секретарем міської ради. Він зазначив, що сам теж буде продовжувати проводити консультації. Але тепер кандидатуру на посаду секретаря може висунути і не менш, ніж половина депутатського складу.

Чи дослухаються депутати до побажання мера? Можливо. Хоча сам міський голова, як не прикро констатувати, не скористався можливістю висунути таку кандидатуру, яку тепер намагається «нав’язати»… «Тому що послідовний»?..

fakty.cv.ua

***

Кандидатуру Сєхова на секретаря міськради депутати не підтримали

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ