Геннадія Москаля назвали «слугою Путіна», плюс жорсткі звинувачення (відео)

0
498
Загрузка...

Буковинського губернатора Закарпаття Геннадія Москаля у залі суда назвали, поряд з Фірташем та Медведчуком, серед «слуг Путіна».

 

«Хорват», заступник командира Добровольчого Українського Корпусу, перебуваючи за гратами, звернувся до голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля із жорсткими звинуваченнями. Після слів про контрабандні потоки, звідки, за словами «Хорвата», Москаль переправляє кошти правлячому режиму Порошенка, представник ДУК зауважив: «Не за вас я стояв на Майдані, не за вас хлопці втрачали ноги, руки…»

Говорячи про нашестя «орди» на чолі з Путіним, «Хорват» додав, що, «на жаль, його слуги є не тільки на території Російської Федерації, вони є і тут. Я можу назвати вголос, я не боюсь це говорити.  Фірташ, Медведчук (кум Путіна), Геннадій Москаль, багато інших»…

***

Геннадій Москаль, у свою чергу, 21.01.16 на своїй сторінці в ФБ «прозвітував» про поїздку на місце конфлікту:

«Їздив учора на Рахівщину й піднявся заодно на «Драгобрат». Хотів особисто подивитися, як працює курорт після подій із «Правим сектором» 10 січня. Одразу після стрілянини люди (особливо іноземці) налякалися й виїхали геть. Але згодом більшість повернулася. Зараз на «Драгобраті» 100-відсоткова завантаженість, туристи спокійно катаються на лижах і сноубордах. Ми запрошуємо сюди людей у спортивному екіпіруванні для відпочинку, а не з намірами напитися, хуліганити й влаштовувати стрілянину з бойової зброї. Заодно хочу спростувати плітки й інсинуації, якими обростають події на «Драгобраті». Немає тут ніяких сепаратистів, цукерок із «лнр» і тому подібного. База «Хата магната» належить киянам, котрі здають її в оренду місцевим мешканцям із Рахівського району. Ні якісь міфічні «донецькі», ні «лнр-івці» не мають до неї ніякого відношення. Якщо в когось не вистачає мужності критично оцінити свої вчинки, то принаймні не треба нав’язувати іншим фантазії й наводити на людей усякі страшилки. Слідство розбереться і поставить усі крапки над «і».
Окремо скажу, що за свої вчинки треба навчитися відповідати, а не прикриватися патріотичними лозунгами й криками про політичну розправу. Жодної політики тут і близько немає, є злочин із застосуванням бойової зброї, за який доведеться понести кримінальну відповідальність у відповідності із законом. «Драгобрат» знаходиться за півтори тисячі кілометрів від лінії фронту, це місце для відпочинку, а не п’яних розбірок із стріляниною. І слава Богу що зараз тут усе покійно…»

***

А ось про самі події:

***

***

***

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ