Чернівецька лауреатка конкурсу краси: «Плейбой»? А чому би і ні? (фото)

0
1306
Загрузка...

Володарка титулу «Міс спорт» на конкурсі «Княгиня Буковини 2015» Інна Тьотюл після фотосесії, яку отримала в якості презенту від студії «Pixel», відповіла на запитання SportBuk.com.

 

Інна, як «занесло» у моделінг? Може, з дитинства «пропадали» біля дзеркала, дефілювали по хаті («під столом» ще) і т.п.?

Моделлю я мріяла стати ще з дитинства, коли брала мамин одяг і взуття без дозволу і ходила по кімнаті. Любила дивитись модельні програми світового маштабу, де дівчата представляли свою Батьківщину. Завжди мріяла побувати на їхньому місці.
Навесні у мене була нагода представляти Чернівці у м. Київ на Всеукраїнському конкурсі «Принцеса України 2015», де пройшла до півфіналу, але через сімейні обставини не змогла приїхати вдруге…

Як рідні реагували на модельні мрії, адже у багатьох моделінг, як і естрада та деякі інші «зіркові заняття», асоціюються, приміром, з «постільним режимом»?:)

Тоді я ще була зовсім мала і не розуміла таких речей:) І я не думаю, що аби добитись своєї мрії, потрібен «постільний режим». А мої батьки завжди мене підтримують, тому що я у них розумашка:)

Також «на кухнях» конкурси краси часом сприймають як щось, де «все купується і все продається»:) Напевно, і деякі учасниці проходять через таке сприйняття, поки на собі не відчують, що насправді титулами не торгують?..:)

Я з таким не стикалась, і слава Богу. І взагалі, якщо людина розумна і сильна духом, вона обов’язково досягне своєї мети, незважаючи на труднощі.

Ще у вас є в активі титул «ІІ віце-Королева MUSCLE HOUSE». Звідки прихильність до спортивного способу життя?

Після художньої гімнастики. Ми самі вибираємо собі тіло, яке хочемо мати.

Розкажіть трохи про кар’єру в художній гімнастиці

Це не кар’єра, а просто моє минуле маленьке хоббі:) Займалась 2 роки, просто для себе, у змаганнях не брала участь.

Навчатися, бути моделлю, займатися фітнесом і т.п. – як це все встигати? Мовчу вже про такі пункти, як дискотеки і т.п.:)

Час є завжди на те, що ми дійсно хочемо. Якщо постійно кивати на час, ми ніколи нічого не доб’ємось в житті, а просто складемо руки і будемо дивитись телевізор:) Не знаю як інші, але я просто так сидіти без діла не можу. І стараюсь встигати.

В рідному навчальному закладі обізнані про модельні успіхи, як реагують? Бо ж буває, що щиро радіють і підтримують, а буває, що за посмішкою ховається заздрість?..

У мене в університеті багато знайомих і друзів. Не знаю, можливо, хтось і заздрить, це їхні проблеми. Я цим не переймаюсь:) А справжні друзі постійно вболівають за мене на конкурсах і підтримують.

Не секрет, що багато зірок фігурують у відвертих фотосесіях для різних «гарячих» видань. Уявимо собі, що на адресу Інни Тьотюл надійшла би цікава пропозиція, скажімо, від журналу «Плейбой»:) І що тоді?:)

«Плейбой»? А чому б і ні?:))

Ким бачите себе у майбутньому? Тобто навчаєтесь «за покликом душі», бачите себе в роботі за фахом? Чи, може, є і якісь інші грандіозні плани?;)

Вчусь на бухгалтера, але хочу стати і фітнес-тренером:) Можливо, в майбутньому зможу ці дві роботи поєднувати;)

Розмову вів Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

Фото: Ігор БІЛЕЦЬКИЙ, студія «Pixel» (Театральна площа, 6), (050) 434-31-57
Увага! До 20 січня 2016 р. знижка 30% на фотосесії у новорічній студії!

***

Більше фото:

«Міс спорт» на конкурсі «Княгиня Буковини 2015» Інна Тьотюл

***

Досьє
Тьотюл Інна Анатоліївна народилась 14 квітня 1995 року в м. Новодністровську.

У шкільні роки займалась в музичній школі, ходила на хор, займалась художньою гімнастикою, гандболом, футболом.

У 2012 р. закінчила місцеву гімназію і вступила на обліково-економічний факультет Буковинського держаного фінансово-економічного університету (БДФЕУ). Закінчила модельні курси в агенції «ShowTime», третій рік бере участь у різноманітних показах. У вільний час займаться спортом в «SportLife». У вересні 2015 стала Міс спорт на конкурсі «Княгиня Буковини 2015» (фотосесія від SportBuk.com та студії «Pixel»).

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ