У 2016 році в Чернівцях буде новий стадіон

1
1336
Фото: chernivtsy.eu
Загрузка...

У Чернівцях відбулося підписання Меморандуму між  «Федерацією футболу України», Чернівецькою обласною федерацією футболу та Чернівецькою міською радою про співпрацю в галузі розвитку інфраструктури спортивної бази для масового футболу.

Від ФФУ Угоду підписав віце-президент ФФУ Василь Орлецький. За його словами, стадіон матиме велике поле європейського стандарту розміром 68х103 метри та кілька малих, що дозволить проводити одночасно кілька ігор.  Поле матиме сучасне штучне покриття вартістю 25 євро за квадратний метр, трибуни на тисячу місць, а також освітлення, підсобні приміщення з чотирма роздягальнями.

Футбольне поле розмірами 103 на 68 метри з’явиться до червня 2016 року за адресою – вулиця Головна, 265. (Колишній стадіон “Електронмаш”) Покриття поля буде італійського виробництва. Майданчик укомплектують воротами, електронним табло, огорожею, дренажною системою, освітленням трибун для глядачів, флагштоками та адміністративними приміщеннями.

Стадіон буде збудовано у рамках програми підтримки УЄФА футболу в Україні, який передбачає будівництво спортивних споруд у кількох містах країни, а Чернівці – перші!

Кошторис складає 12 мільйонів гривень, із них 2 мільйони – це кошти міського бюджету. «Для міста облаштування такого об’єкту є дуже важливим, адже і професійні спортсмени і аматори відтепер матимуть нагоду тренуватися на стадіоні європейського рівня, – каже Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. – Наразі у Чернівцях не вистачає спортивних майданчиків, тож облаштування такого стадіону – це великий крок уперед у розвитку спорту в нашому місті».

Fakty.cv.ua

Василь Орлецький: ФФУ побудує у Чернівцях футбольний комплекс

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ