Буковинська «Самопоміч» підказує львів’янам, кого підтримати у 2 турі? (відео)

0
637
Загрузка...

Буковинська команда Об’єднання «Самопоміч» 2.11.15 розмістила в інтернеті відеоролик на підтримку лідера партії Андрія Садового.

 

Що хотіли сказати цим буковинські активісти, кандидати і «майже депутати» «Самопомочі»? Сприймається як, напевно, заочна підтримка лідера партії Андрія Садового у другому турі виборів мера Львова. Наскільки логічно чернівчанам, буковинцям «підказувати» львів’янам, кого обирати міським головою, – питання дискусійне, мабуть… Чи, може, це вже початок підготовки до наступних виборів Президента України, на яких, кажуть, Андрій Садовий може бути одним з фаворитів?..

Вже в перші хвилини після розміщення ролику в соціальній мережі один з користувачів Віктор Подорожний запитав: «Просто цікаво, кого підтримує Самопоміч у другому турі в рідних Чернівцях? А львів’яни й самі розберуться кого підтримувати!!!!!»

На це Ярослав Цуркан, який тривалий час є координатором «Самопомочі» на Буковині (і зробив суттєвий внесок у формування буковинської команди цієї політичної сили) відреагував так: «Об’єднання Самопоміч підтримує свого лідера партії. Там немає закликів голосуй за когось чи проти когось!»

Можна прогнозувати, що цей ролик теж активно обговорюватимуть, як мінімум, в інтернеті.

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ