Про горді звіти депутатів і грандіозні плани кандидатів

1
558
Загрузка...

Вам цікаво знати, якими результатами своєї діяльності пишаються народні обранці і які плани виношують кандидати в депутати, готуючись до виборів?

 

Нам – цікаво. Тому fakty.cv.ua пропонують місцевим депутатам та кандидатам (незалежно від партійних кольорів) поділитися відповідною інформацією приблизно в такому форматі:
для депутатів – назвати (і, за потреби, описати) найважливіші справи, які вдалося зробити за теперішню депутатську каденцію в межах своїх депутатських повноважень та обов’язків (важливі ініціативи та рішення, які дали позитивний ефект для громади, діяльність на окрузі, участь у соціальних проектах тощо);

для кандидатів (у т.ч. тих, які вже були або є депутатами) – що спонукало піти на вибори-2015, до якої ради балотуєтесь і від якої політичної сили (чому саме такий вибір), які цілі ставите перед собою в разі обрання, наскільки добре знаєте або відчуваєте відповідні депутатські «важелі впливу» і яких позитивних для громади змін плануєте досягти, використовуючи депутатські повноваження і т.п.

Не зайвим буде додати і біографію (або автобіографію) та «ключові» дані з декларації (якими активами, нерухомістю, автомобілями володієте і т.п.).

Можете писати ще будь-що, чим хочете публічно поділитися, але крім образ на адресу інших людей, закликів голосувати за партію чи кандидатів, інших речей, які суперечать законодавству або нормам моралі. Зрозуміло, що це мають бути виключно правдиві відомості, за які ви відповідаєте. Вказуйте і контактний телефон, щоби ми могли пересвідчитися, що це справді депутат або кандидат направив текст.

Це все, разом з фото, просимо направити на e-mail fakty.cv@gmail.com (матеріал розміщуємо на сайті безкоштовно!).

Чекаємо;)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ