Чи правильно, що Блок Порошенка віддає УДАРу і Фронту по 25% у своїх списках?

0
181
Геннадій Москаль
Загрузка...

У Києві 16.09.15 відбувся третій етап ХІІ позачергового з’їзду партії «Блок Петра Порошенка “Солідарність”», на якому розглянули питання участі партії у місцевих виборах 25 жовтня.

 

«Ми приймаємо рішення про політичну участь нашої партії у місцевих виборах та делегування права місцевим організаціям висувати кандидатів у депутати та відповідні посадові особи місцевого самоврядування», – зазначив голова фракції «БПП» у Верховній раді Юрій Луценко.

Він також заявив, що партія «Блок Петра Порошенка “Солідарність”» запропонувала «Народному фронту» 25% місць у списках депутатів у кандидати на місцевих виборах по областях. Аналогічно УДАРу також віддали 25% місць у списках областях, а в Києві вони йдуть з «БПП» в пропорціях 50/50.

Луценко зауважив, що ці відсотки є умовними, адже багато залежатиме від того, в яких регіонах у партнерів є сильніші кандидати, а в яких – менш сильні.

Чи правильно робить БПП, віддаючи по 25% у своїх списках УДАРу і Фронту?

Результати

Loading ... Loading ...

***

Керівником загальнонаціонального штабу партії став Ігор Кононенко.

Головні тези з виступів учасників з’їзду:

Віталій ‪‎Кличко: Наша команда – це люди, які готові брати на себе відповідальність за країну. У цей найскладніший за всю історію час головне наше завдання – зберегти країну.

Юрій ‪Луценко: Ми об’єднуємо навколо себе політичних партнерів із партій УДАР і ‪Народний Фронт, активістів, волонтерів, бійців ‎АТО і безпартійних професіоналів. Ми пропонуємо людям правопорядок, економічні реформи, механізми боротьби із корупцією. Сьогодні держава у небезпеці, і партія йде на місцеві вибори, щоб сформувати відповідальну вертикаль влади. Ми пропонуємо країні обпертися на стабільну силу людей, які беруть на себе відповідальність.

Міхеіл ‪Саакашвілі: Ми маємо історичний шанс створити приклад української державності, але для цього ми повинні повністю змінити політичну систему – без олігархів, без корупції, без крадіїв від влади.

Геннадій ‪Москаль: Місцеві князьки, які хочуть зберегти свою владу рвуться до місцевих органів влади – через популістські гасла, через псевдопатріотичну риторику. Вони готові скуповувати голоси людей за гроші, які вкрали у народу. І наше завдання – не допустити цього реваншу.

Георгій ‪Тука: Сьогодні почалась реформа децентралізації, а це означає, що люди на місцях отримують більше повноважень – і більше відповідальності. Саме ви – українці – будете тепер вирішувати долю своїх сіл, містечок, своїх регіонів. Займайте активну позицію. Йдіть у владу. І зробіть ті зміни, які замість вас ніхто не зробить.

Андрій ‪Янченко, командир 25-го батальйону «Київська Русь»: Відкинувши амбіції і об’єднавшись в одну команду, ми зможемо зробити Україну не просто успішною, а найкращою країною у світі.

Олександра Шереметьєва, сільський голова с. Омельник: 25 жовтня ми повинні привести до влади менеджерів нової формації, управлінців, які мають сміливість продовжити процес децентралізації.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ