У Румунії перекинувся болгарський автобус з українцями, є жертви… (+ відео)

0
1329
Загрузка...

Узбережжя Чорного моря Болгарії, користується великим попитом у Буковинців, тому великий резонас  викликала аварія автобуса, що перевозив туристів на відпочинок. П’ять українців, які постраждали у ДТП у Румунії, перебувають у важкому стані, сім мають травми середнього ступеня важкості. “За інформацією Посольства України в Румунії, у семи лікувальних закладах Бухаресту продовжують перебувати 48 українців, які постраждали внаслідок ДТП, що трапилося в ніч з 08 на 09 серпня ц.р. на автодорозі Констанца-Бухарест (Румунія). Постраждалі зазнали травм різного ступеня тяжкості, п’ятеро наших співвітчизників перебувають у важкому стані, травми сімох – середнього ступеня тяжкості, решта українців можуть бути виписані найближчим часом”, – повідомляють українські дипломати.

За їх інформацією, болгарський перевізник, який здійснював рейс автобуса, що зазнав аварії, надав автобус для перевезення громадян України на батьківщину після виписки наших співвітчизників з лікарень.

Наголошується, що посольство України в Румунії забезпечує заходи щодо підготовки до відправки українців додому (розшук документів та видачу нових, у разі необхідності), контролює умови їх перебування у лікарнях і надає всю необхідну допомогу.

Водночас українське дипломатичне представництво у співпраці з персоналом лікувальних закладів та туроператорів формують дані про громадян України, які перебувають у лікувальних закладах Бухареста, для інформування їх рідних, тому зазначена інформація надійде у розпорядження туроператора, Посольства України в Румунії та МЗС найближчим часом.

Про це йдеться у наданому “Укрінформу” повідомленні Посольства України в Румунії.

Нагадаємо, в Румунії близько першої години ночі 09.08.2015 р. на трасі Констанца-Бухарест, за 53 кілометри від Бухаресту, сталося ДТП з автобусом, що перевозив 51 громадянина України, серед них щонайменше 25 дітей. Внаслідок аварії двоє громадян України загинули, серед них – одна дитина. 48 пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості та були доставлені до п’яти лікувальних закладів Румунії.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ