«Самопоміч» відкриває списки для обговорення, хто ж вони – буковинські кандидати?..

2
1364
Загрузка...

Об’єднання «Самопоміч» оприлюднило список потенційних кандидатів в депутати в різних областях та районах, запропонувавши всім охочим взяти участь в їх обговоренні, а отже і у формуванні виборчих списків.

 

Як зазначається на сайті політичної сили, «дуже важливо, аби всі представники нашого об’єднання відповідали тим стандартам в громадському житті, в політиці, які ми намагаємось впроваджувати в Україні – а це християнська етика, здоровий глузд в політиці та побудова сильних громад.

Ми пропонуємо відкритий підхід до формування виборчих списків. А саме: «Самопоміч» пропонує людям самим оцінити кандидатури, які зголосились представляти «Самопоміч», та взяти участь в їх обговоренні.

Наші вимоги до претендентів на право представляти «Самопоміч»:
– це мають бути люди з бездоганною репутацією (відсутність судимості, стосунку до фактів корупції, політичних афер, сумнівних зв’язків)
– є порядними у веденні справ (громадських, політичних, бізнесових)
– є активними в громадському житті Вашого міста,
– не були членами КПУ чи Партії регіонів

Інформація на сайті буде оновлюватись.

Якщо Ви маєте зауваження до кандидатів «Самопомочі», чи хочете сповістити нам ту чи іншу інформацію про них – пишіть: samopomich@samopomich.in.ua або телефонуйте з 09:00 до 18:00 за номером:  (044) 206 56 65»

Станом на 5.08.15 (20:00), на сайті ще немає жодного потенційного кандидата з числа буковинців, які виявили бажання і готовність балотуватися від цієї політичної сили. Таких областей, чиїх представників ще не засвітили, станом на час підготовки матеріалу, 6: Дніпропетровська, Донецька, Львівська, Луганська, Харківська та Чернівецька.

Як повідомив fakty.cv.ua громадський координатор «Самопомочі» на Буковині Ярослав Цуркан, своїх потенційних кандидатів висувають окремі ініціативні групи, а вже Політрада вирішує, кого «світити» для громадського обговорення.

Таких ініціативних груп у Чернівецькій області, за даними офіційного сайту Об’єднання «Самопоміч», є чотири. Їх очолюють Ярослав Цуркан, Наталя Гусак, Ігор Шкрумеляк та Юрій Пасічник.

На прохання надати список потенційних кандидатів, які були рекомендовані відповідними ініціативними групами, Ярослав Цуркан та Юрій Пасічник практично в унісон зауважили, що не проти оприлюднення, але з міркувань коректності хочуть узгодити це з самими рекомендованими потенційними кандидатами. Пояснили це тим, що деякі потенційні кандидати можуть бути проти такого оприлюднення, оскільки в разі, що Політрада їх  кандидатури не погодить, вони можуть відчувати певний дискомфорт, адже люди будуть знати, що вони не пройшли.

Від п. Наталі Гусак відповіді ще немає (прохання відправлене через соціальну мережу). А з п. Ігорем Шкрумеляком поки що не вдалось зв’язатися (незабаром після розміщення матеріалу п. Ігор вийшов на зв’язок і зазначив, що не хотів би надавати таку інформацію до того, як кандидатури розгляне Політрада).

Аналогічне прохання направлене і на електронну пошту Об’єднання «Самопоміч» (чекаємо відповіді).

Буковинський координатор «Самопомочі» Ярослав Цуркан прогнозує, що списки погоджених Політрадою потенційних кандидатів з’являться на офіційному сайті вже найближчим часом.

Проте, напевно, виборцям цікаво було б знати і весь список рекомендованих ініціативними групами потенційних кандидатів, адже те, кого «Самопоміч», можливо, «відсіє», теж дозволяє краще відчути (особливо на місцях, де «кожен кожного знає») політичну силу в контексті вибору, за кого голосувати на виборах-2015.

fakty.cv.ua

***

Про проблему недоступності туристично привабливих об’єктів і не лише (відео)

***

Епатажний художник Федірко зробив з піддону артефакт (фото, відео)

***

Хакатон енергетичної свободи почав дивувати зі старту (фото, відео)

***

Відсутність Яценюка «перевернула» конференцію з енергозбереження у Чернівцях

***

У Чернівцях готуються до незвичного рекорду у вишиванках (фото, відео)

***

ІІ Біг Миру 2015 у Чернівцях зібрав близько 1000 учасників (фото, відео)

***

У Чернівцях на базі ЧНУ створюють Центр есперанто (фото)

***

Переселенка з Донецька: У Чернівцях люди чуйні, не відчуваю дискомфорту

***

Запрошуємо 29 січня на благодійний патріотичний вечір «Пам’ятай про КРУТИ!»

***

Хто і як має платити «житловий» податок Азарова-Яценюка (роз’яснення, приклади)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ