Нардеп Семенченко прогнозує 25 серпня у Чернівцях сутички з «тітушками» (відео)

2
468
Загрузка...

Народний депутат Семен Семенченко в прямому ефірі звернувся до керівництва Буковини та міністра внутрішніх справ із застереженням «не гратися з вогнем» – і стосується це можливих провокацій під час анонсованої попереджувальної акції 25 серпня «щодо бездіяльності губернатора».

 

Нагадаємо, що у вівторок, 25.08.15, об 11:00 біля приміщення Чернівецької обласної державної адміністрації запланована акція-попередження щодо бездіяльністю губернатора Буковини Олександра Фищука, про яку повідомив голова ГО «Патріотична громада Буковини» Ігор Жижиян.

На «порядку денному» акції – два питання:
1) Проведення негайної відкритої та прозорої «люстрації» в органах державної влади за участю громадськості та ЗМІ;
2) Заборона видавати “сертифікати про походження лісоматеріалів круглих та виготовлених із них пиломатеріалів для здійснення експортних операцій у частині експорту круглих необроблених матеріалів.

За інформацією активістів, туди під виглядом протестуючих будуть організовані «тітушки» з числа місцевих бандитів, із залученням лісників, яких влаштовує те, що робиться з лісами на Буковині.

Дізнавшись про це, народний депутат Семен Семенченко заговорив про можливі провокації на всю країну (24tv.ua) і заявив, що зробить все можливе, аби провокаційні плани не вдалися.

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ