Дебютант Прем’єр-ліги Гончар: До “Шахтаря” планую повернутися гравцем першої команди!

0
877
Загрузка...

Як повідомляли раніше Fakty.cv.ua нещодавно у футбольній Прем’єр-лізі України у складі ужгородської «Говерли» дебютував ще один молодий чернівчанин Ігор Гончар.  Про футбольне минуле, теперішнє та майбутнє, а також про любов до рідних Чернівців перспективний буковинець, контракт якого належить донецькому “Шахтарю” розповів у ексклюзивному інтерв’ю нашому порталу.

Ігорю, як ти взагалі потрапив у футбол і чому обрав саме футбол, а не якийсь інший вид спорту?

11722– У Чернівцях я жив у мікрорайоні, де багато хто любить футбол. У дитинстві старші хлопці завжди брали мене з собою грати, іноді навіть загравалися до 11-12 години вечора. Пам’ятаю, як мама з вікна кликала додому, а я постійно просився ще трішки пограти. Напевно, це зіграло основну роль в любові до футболу. А на секцію з футболу мене повів батько (за що я йому дуже вдячний!) у віці 6 років до тренера Гордея Д.Ф. Звідти все і почалося!

– Яким чином ти опинився у ФК «Говерла» і на яких умовах?

– У футбольній кар’єрі мені допомагає мій агент – Сергій Михайлович Ємільянчик, якому я повністю довіряю. Коли з’явився варіант із «Говерлою», то ми з ним вирішили, що ця команда буде хорошим кроком, щоб спробувати свої сили в Прем’єр-лізі. В ужгородській команді я перебуваю в оренді, яка розрахована на один рік.

GoncharIgor-Goverla-lava-zapasnyh– Які твої емоції від дебюту у Прем’єр-лізі, ще й у матчі проти топ-клубу – ФК «Шахтар» (Донецьк)?

– Емоції від дебюту позитивні, я давно чекав цього моменту, хоча і результат матчу не дуже задовільний (ФК «Говерла» програла із рахунком 0:2). «Шахтар» – хороша, дисциплінована команда з сильними гравцями, перемогти її не легко.

– Як тобі молодий ужгородський колектив і як працюється із головним тренером Вячеславом Грозним?

– Атмосфера в команді дуже приємна, всі працюють на позитиві, а стосовно В. Грозного, то він хороший тренер і психолог, знаходить підхід до кожного гравця, повністю віддається своїй роботі. Мені дуже цікаво з ним працювати.

– На якій позиції на футбольному полі тобі найбільш комфортно грати?11920313_855357457862804_1952353738_n

– Я починав на позиції правого півзахисника, але із приходом у ФК «Шахтар» мене перекваліфікували на захисника. Можу сказати, що ця позиція мені подобається і мені комфортно на ній грати.

– Які спогади у тебе повязані із часом, проведеним у донецькому «Шахтарі»?

– «Шахтар» – це команда, в якій створені всі умови для розвитку футболіста, де мені довелося працювати з хорошими спеціалістами не тільки з України, але і Європи. Період в «Шахтарі» був чудовим, сподіваюся повернутися туди, але вже в якості гравця першої команди!

11910872_855357487862801_2048848756_n– Чи є в тебе улюблені футбольні команди, на кого з футболістів рівняєшся?

– У дитинстві я вболівав за «Манчестер Юнайтед», подобалася їх гра. Футбольних кумирів у мене не має, проте люблю спостерігати за грою Даріо Срни, Дані Алвеша, які грають на моїй позиції.

– Чим відрізняється Закарпаття, де ти зараз перебуваєш, від Буковини?

– Я на Закарпатті не так довго, ще не встиг розглянути всю красу цього краю, тому не можу порівнювати. Але основною різницею є те, що в Чернівцях мій дім, родичі, там я народився і для мене це місто найкраще!

11897205_855357494529467_888604816_n– До речі, як часто буваєш у Чернівцях і які спогади про рідне місто?

– Кожних півроку приїжджаю до Чернівців побачити своїх батьків, сестру, племінницю та інших родичів. Спогади завжди тільки хороші, адже це місто, в якому пройшло все моє дитинство, де залишилося багато моїх друзів.

– І насамкінець, що ти хотів би побажати своїм буковинським уболівальникам?

– У першу чергу хочу побажати своїм землякам миру, тому що це зараз актуально! Здоров’я і побільше яскравих моментів у вашому житті!

Розмову вів Іван Сірецький, fakty.cv.ua

Ще один чернівчанин – у футбольній Прем’єр-лізі України

Буковинець Немтінов став гравцем київського “Динамо”

Буковинці Ткачук та Немтінов готуються до Чемпіонату світу з футболу (+коментар)

Буковинський «металіст» Ткачук: Футбол – це шанс забезпечити своє майбутнє

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ