Верховний Суд розпочав справу проти… Президента України

0
1017
Загрузка...

Позовники добиваються через суд визнання незаконними указів Президента України про створення НКРЕКП, а отже і перегляду затверджених цією Нацкомісією «грабіжницьких тарифів».
Отримавши відмову Вищого адмінсуду відкрити провадження в справі щодо визнання незаконними указів 150727-Poroshenko-sudПрезидента України про створення НКРЕКП, «Публічний аудит» пішов далі й оскаржив це рішення у Верховному Суді, і той заяву аудиторів прийняв до розгляду.
«Тепер сподіваємося на подальший позитивний розгляд цієї справи, адже жодних контрдоводів бути не може. НКРЕКП – орган неконституційний, а будь-який неконституційний орган не може видавати жодних рішень – вони також є неконституційними. Тому задоволення нашої заяви апріорі означатиме, що всі грабіжницькі тарифи, затверджені Нацкомісією, мають бути обов’язково переглянуті!”, – стверджує керівник «Публічного аудиту» Максим Гольдарб.

Про це повідомляється на сторінці «Публічного аудиту» в соціальній мережі.

fakty.cv.ua

Указ
Президента України

Про затвердження Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг

На виконання Закону України “Про природні монополії”, “Про електроенергетику”, “Про державне регулювання у сфері комунальних послуг” постановляю:

  1. Затвердити Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (додається).
  2. Затвердити граничну чисельність працівників Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у кількості 600 штатних одиниць.
  3. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.
Президент України

П.ПОРОШЕНКО

м. Київ
10 вересня 2014 року
№ 715/2014
 

zakon4.rada.gov.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ