ПС запрошує 21 липня на Майдан на народне віче. Що думаєте про це? (опитування)

0
648
Загрузка...

У вівторок, 21 липня 2015 р., Військово-політичний рух «Правий сектор» проведе на Майдані Незалежності в Києві народне віче під гаслом: «Геть владу зрадників!», на яке запрошуються всі небайдужі.

 

Початок акції запланований на 19:00.

«21 липня в 19:00 на Майдані Незалежності відбудеться народне віче «Геть владу зрадників!», яке організує Військово-політичний рух Правий сектор», – йдеться в повідомленні прес-служби ПС.

У «Правому секторі», як зазначає bbc.com, критикують владу, зокрема, президента Петра Порошенка та Мінські домовленості.

Крім того, в організації заявляють про політичні переслідування та репресії проти її членів.

Як повідомляють ЗМІ з посиланням на речника руху, акція на Майдані відбудеться після з’їзду «Правого сектору», який також запланований на вівторок.

Нагадаємо, 11 липня у Мукачевому кілька десятків озброєних бійців «Правого сектору» приїхали до депутата Михайла Ланьо, з яким у них виник конфлікт. Згодом під’їхала міліція, зчинилася стрілянина, в якій поранили понад десяток людей, а троє загинули.

Затримання бійців перетворилося на силову операцію із залученням спецназу, бронетехніки та Нацгвардії. Спецоперація триває.

У відповідь «Правий сектор» пікетував Адміністрацію президента та проводив акції в інших містах. Пікетування АП наразі закінчилося.

У Чернівцях, до слова, представники ПС теж прибрали палатку і припинили чергування на Центральній площі.

А яке ваше ставлення до акції 21.07.15, на яке запрошує ПС?

Ваше ставлення до акції 21.07.15, на яке запрошує ПС?

Результати

Loading ... Loading ...

***

А ось результати подібного опитування телеканалу “24” (розміщене 20.07.15)

150720-opytuvannya-PS-viche

***

Буковинський ПС – у повній бойовій готовності, а що народ думає? (опитування)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ