Про децентралізацію, ДТП за участю голови КСУ та вбивства на замовлення

1
844
Загрузка...

Жахлива аварія, в яку потрапив голова Конституційного суду України Юрій Баулін, викликала як співчуття з приводу жертв, так і розмови про можливу «невипадковість» цього ДТП…

150726-verhovniy-sud-avaria

Напередодні призначеного на 27.07.15 слухання в КСУ справи за зверненням Верховної Ради про надання висновку щодо відповідності законопроекту про внесення змін до Конституції щодо децентралізації влади на 320 км траси Київ – Харків близько 20:00 авто, в якому їхав голова суду Юрій Баулін, потрапило у важку аварію, внаслідок якої загинуло троє людей.

Про деякі подробиці ДТП розповіли на місцевому інтернет-ресурсі poltava.to.

 

Водій автомобіля «Toyota Camry», в якій їхав голова КСУ Юрій Баулін, у селі Циганське виїхав на зустрічну смугу руху. На фото після зіткнення видно, що стрілка спідометра завмерла на позначці 100 км / ч. Тобто можна припустити, що швидкість до зіткнення була ще вище. Це вже порушення ПДР в частині швидкості руху в населених пунктах.

Як повідомляють свідки ДТП, які їхали позаду автомобіля «Nissan», в якому загинули чоловік і дружина (попередньо і маленька дитина), пасажир «Toyota Camry» – Юрій Баулін – був п’яним, у нього була травма голови і ноги. Ці травми підтвердили і в прес-службі обласної міліції. Його госпіталізували в міську клінічну лікарню. Його водій – дуже «важкий», можливо він не виживе.

Ще одна страшна подробиця – на руках у жінки, яка їхала в «Nissan» на пасажирському місці праворуч від водія, – була дитина до двох років. Швидше за все, загинув і він, як і батько з матір’ю. На задніх пасажирських місцях знаходилися хлопчик і дівчинка – хлопчик у більш важкому стані. Дівчинку направили в дитячу лікарню на Леваду. Сім’я постраждалих – з Полтави, проживали на вул. Г.Сталінграду.

Першим після «Nissan» їхала золотиста «вісімка», яку також зачепило (є постраждалі) та автомобіль «ВАЗ» червоного кольору. Вони бачили всі подробиці зіткнення і пізніше розповіли, що автомобіль з суддею їхав на шаленій швидкості.

Юрій Баулін, за словами прес-служби КСУ, був в офіційному відрядженні.

ДТП сталося 26 липня на 320 км траси Київ – Харків біля села Циганське.

(Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»)

В народі обговорюють можливу «невипадковість» аварії, припускаючи, що голова Конституційного суду України міг мати «незручну для влади» позицію щодо конституційних змін, які стосуються децентралізації. Зрозуміло, що це лише розмови і чутки, які нерідко з’являються після подібних резонансних ДТП.

Але у цьому контексті цікаво прочитати і одкровення від колишнього агента ЦРУ.

Колишній агент ЦРУ розказав про 37 вбивст на замовлення американської влади

Колишній офіцер ЦРУ, 78-річний Норман Ходжес заявив, що він за наказом уряду США зробив смертельний укол актрисі Мерилін Монро. Про це повідомляє “Звезда” з посиланням на портал worldnewsdailyreport.com.

Крім того, як сказав Ходжес, між 1959 і 1972 роком він скоїв 37 вбивств, всі вони були замовлені американською владою. Чоловік зізнався у злочинах на смертному одрі в невеликому госпіталі в штаті Вірджинія. Ходжес зазначив, що він стояв на чолі п’ятірки професіоналів, які підлаштовували все, щоб смерть людей виглядала як нещасний випадок.

Як додав колишній офіцер ЦРУ, він вбивав тих, хто міг становити загрозу безпеці країни. Накази віддавав його начальник, майор Джеймс «Джиммі» Хейворт.

За словами Ходжеса, Мерилін Монро стала єдиною жінкою, яку він убив. Однак він не шкодує про це, оскільки були докази того, що у Монро  був любовний зв’язок не тільки з Кеннеді, але і з Фіделем Кастро. Вона могла передати стратегічну інформацію комуністам, а цього не можна було допустити, уточнює Ходжес.

Близько першої години ночі 5 серпня 1962 року співробітник ЦРУ здійснив наказ: він увійшов у кімнату актриси і зробив їй укол заспокійливого, змішаного з барбитуратом, що призвело до смерті актриси.

Одкровення літнього чоловіка звернули на себе увагу ФБР: у палаті для вмираючих Ходжес знаходиться в наручниках, йде розслідування і перевірку викладених ним фактів. Як додає екс-співробітник ЦРУ, серед жертв «п’ятірки» були політичні активісти, журналісти, профспілкові лідери, вчені та митці.

Джерело: fakty.ictv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ