Максим Бурбак: “Ми рятуємо країну, забираємо майно у олігархів – тому падає рейтинг”

0
276
Загрузка...

Новоспечений лідер фракції “Народного фронту” у парламенті – Максим Бурбак, дав розгорнуте інтерв’ю, щодо останніх подій. Так, він зазначив, що рейтинг їхньої політичної сили падає, бо “фронтовики” брали на себе обов’язок рятувати країну, як би пафосно це не звучало, стабілізувати економічну ситуацію в державі, нарешті розпочати реформи, які 24 роки ніхто не робив і відповідно розуміють, що рейтинг після всього цього не зросте, бо реформи дуже потрібні, але вони не популярні – у олігархів забираються незаконно придбані активи, підняли ренти на копалини і так далі…

Також не залишилось осторонь питання валютних кредитів, на запитання журналіста: “Чому ви не ставили питання про переголосування щодо закону про валютні кредити на позачергове засідання Верховної Ради, яке мало відбутися в четвер?”, він відповів, що на цьому засіданні мали розглядатися лише ті питання, стосовно яких є консолідована позиція. “Цілком логічно – деякі фракції мають право на свою точку бачення. Вони відстоюють, що це потрібно. Що треба його запускати в дію… Блок Юлії Тимошенко виступає за те, що цей законопроект треба вже підписувати і запускати в дію”, – зазначив нардеп.

Особисто пан Максим, щодо проблеми валютних кредитів сказав таке: “Я відстоюю позицію, що такого прямого, лінійного вирішення цієї проблеми не буде. Так, проблема є, так, її замовчувати не можна. Але давайте говорити щиро, що напередодні виборів деякі політичні партії займаються чистим популізмом. Ніхто не думає про стабілізацію фінансової ситуації в Україні, про те, що треба вибори пройти спокійно, що після них повинна залишитися стабільність в країні, а не розгойдувати човен, у якому ми всі разом сидимо. Навіщо приймати завідомо популістські законопроекти?”

Повне відео інтерв’ю “5 каналу” дивіться тут:

Білоус Олександр, Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ