Федорук пояснив, чому утримався у голосуванні щодо дорожніх перспектив

2
510
Загрузка...

Чернівецька область може отримати додаткові кошти на ремонт доріг завдяки експериментальному скеруванню на ці цілі понадпланових надходжень на митниці.

 

Відповідний законопроект розглядається у Верховній раді.

Рух «Справедливі Чернівці» розповсюдив відео та інформацію про те, що президент Петро Порошенко підтримав відповідну ініціативу депутатської групи «Буковина», а нардепи від «Народного фронту» Максим Бурбак та Микола Федорук – ні:

«Буковина заслуговує на кращі дороги! Депутати групи “Буковина” звернулися до Президента з проханням поширити експеримент з надходжень на митниці і на Чернівецьку область – понадпланові платежі скеровувати на ремонт доріг. Президент підтримав! Але нардепи з «НФ» – ні!»

Народний депутат і в минулому багаторічний мер Чернівців Микола Федорук пояснив fakty.cv.ua, чому утримався:

«У першому читанні я проголосував за. Але в цілому цей законопроект не можна було приймати, бо там є проблемні моменти, у тому числі технічного характеру, які треба доопрацювати і узгодити з урядом. Це об’єктивна сторона справи, решта – від лукавого. Взагалі варто нагадати,що Чернівецької області в цьому експерименті не було. На зустрічі з президентом Максим Бурбак ініціював включення в експеримент і нашої області. Петро Олексійович підтримав, і представник президента у Верховній раді Степан Кубів вніс цю пропозицію «з голосу». Зрозуміло, що Бурбак не може не підтримувати те, що сам ініціював. Законопроект треба доопрацювати і прийняти. Решта – від лукавого».

Інформацію про цю ініціативу щодо включення Чернівецької області в експеримент 16.07.15 розповсюдила на своїй сторінці в соціальній мережі Оксана Продан:

Буковина заслуговує на кращі дороги! 

Разом з колегами групи “Буковина”, Івано-Франківської та Львівськоі звернулися до Президента з проханням поширити експеримент з надходжень на митниці і на Чернівецьку область – понадпланові платежі скеровувати на ремонт доріг. Президент підтримав!
Ми запропонували почати з дороги Чернівці-Івано-Франківськ, вона зараз просто в жахливому стані.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ