В облраді баталії навколо об’єднання громад та заборони опозиційних партій (відео)

0
444
Загрузка...

Найбільш «гарячими» на черговій сесії обласної ради 18.06.15 були питання щодо плану формування територій громад Чернівецької області та заборони опозиційних партій.

 

Достатньо суперечливе, провокаційне і недемократичне питання заборони опозиційних партій не набрало необхідної кількості голосів, що, певно, ще раз підкреслило буковинську толерантність та цілком природне небажання депутатів своїми голосами позбавляти виборців вибору. Люди у нас мудрі й самі розберуться, які політичні сили і яких політиків варто підтримувати, а кого треба проігнорувати і, таким чином, як кажуть, відправити у «політичний смітник».

Несподівано гучним видалось обговорення Перспективного плану формування територій громад Чернівецької області. Зрештою, вирішили «зіграти на паузі» і передати проект рішення громадам, аби вони за два тижні висловили свою позицію та, можливо, надали свої пропозиції.

***

***

Села просяться приєднатися до Чернівців: об’єднуватися чи ні? (опитування)

Реформа: у Чернівецькій області мають залишитися 25 об’єднаних громад

За підказкою Ігоря Абрам’юка, пропонуємо ознайомитися з основними аспектами стратегії децентралізації та об’єднання громад в Україні:

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ