Міліція розшукує власників викрадених велосипедів та іншого майна (фото)

0
401
Загрузка...

Оприлюднено фото велосипедів та інших цінних речей, виявлених правоохоронцями у чернівчанина, який не зміг пояснити походження тих матеріальних цінностей.

 

Тепер чернівецькій міліціонери просять громадян, які стали жертвами крадіжок, розпізнати, чи немає серед тих речей і їх власності.

 

Як розповів начальник Першотравневого райвідділу міліції Іон Шалар, останнім часом почастішали 150622-militsia-rechii-shukaeзвернення громадян про зникнення їх велосипедів. Щоб викрити зловмисника ми активізували проведення оперативно-профілактичних заходів на території району. У результаті встановили, що один із мешканців обласного центру може бути причетний до цих крадіжок. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта було вилучено мототранспорт та велику кількість велосипедів, серед яких й дитячі та різні запчастини до них. Крім цього, знайшли електроінструменти, автомагнітоли, сабвуфер, акумулятор тощо.

Власників частини вилученого майна, правоохоронці вже встановили. Тож міліціонери звертаються із проханням до громадян, уважно роздивитися світлини та, якщо ви впізнали свої речі, транспортні засоби – зверніться до Першотравневого райвідділу міліції за адресою м. Чернівці, вул. Руська, 183 або за телефоном 6-19-05.

Наразі дії зловмисника слідчі кваліфікують за ознаками злочину передбаченого ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Здебільшого зловмисники користуються безпечністю самих же власників майна. Залишені без нагляду цінні речі, мототранспорт та велосипеди стають легкою здобиччю для крадіїв. Варто зауважити, що про збереження майна має дбати не тільки міліція, а й кожен громадянин. Адже злочин краще попередити аніж потім шукати винуватців і власність.

СЗГ УМВС України
в Чернівецькій області

Фото всіх речей можна подивитися тут:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ