Мер відповів на звинувачення про “липові відрядження”(+ фото-докази)

0
449
Загрузка...

Як відомо, чернівецький міський голова часто буває у відрядженнях. Звісно, не безкоштовно, а за кошти бюджету. Однак у новинному просторі  Чернівців з’явились здогадки чи приносять користь роз’їзди Олексія Каспрука, бо за інформацією яка була наведена, інколи до місця призначення він просто не потрапляє.8b419937959a08d6

 

 

 

 

 

 

Та сьогодні, мер на своїй сторінці у соціальній мережі розмістив спростування вище згаданої інформації, разом і фотокопіями документів про відрядження.

У повідомленні йдеться:

“Хочеш спитати спитай, не хочеш – то фантазуй” (с)Не пам’ятаю хто. Отут такий “шкандаль” намалювався, про мера який за бюджетні кошти їде туди не знає куди.  Спочатку про якісь таємничі документи заговорив депутат, довірена особа колишнього “очільника” Ростислав Білик.  Згодом виявилось, що журналісти “Чернівецького променя ” за тиждень узгоджували з ним та штабом “папередніков” публікацію матеріалу про моє “липове” відрядження. “Нарили” вони його, аналізуючи тисячі сторінок розпоряджень, рішень, які вони кожного тижня витребують в міській раді в надії знайти ото єдине, яке мене, на їх думку, “нарешті знищить”. Через тиждень вийшов викривальний матеріал, який мав, на переконання Василя Продана, черговий раз поставити крапку на моїй репутації.

Володимир Бешлей суттєво мав підсилити “нищівний ефект” киданням звинувачень під час пленарного засідання сесії МР.

Але якби хтось з них просто спитав мене про це.. Питати не цікаво.. Не потрібно.. Бо мер скаже правду.. а вона їм лише шкодить. Треба додумати, перекрутити, випустити викривальний матеріал без урахування думки та позиції іншої сторони. Назвати його черговим “спецрепортажем”.

“А скринька не була й замкнена”. В зв’язку з ситуацією в країні, керівництво держави працює нон-стоп. 15-го січня ми отримали електронного листа про попередній розгляд комітетом Кабміну питання Водоканалу, наступного змісту:

“Шановна Світлано Миколаївно!
Зараз закінчилась погоджувальна нарада. Ваші проекти ми теж включили на завтрашній розгляд на засіданні Урядового комітету. Плануємо до вечора закінчити все візування.
У будь якому разі Вам необхідно готувати ваше керівництво для доповіді на Урядовому комітеті з питань економічного розвитку та європейської інтеграції на завтра. Комітет очолює Прем’єр-міністр.
Про час проведення я Вам напишу додатково.”

Враховуючи важливість питання, розпорядження про моє відрядження готувалось в авральному порядку. Дівчина виконавець по телефону не відчула великої різниці між урядовим комітетом та комітетом Верховної Ради, а я це в такому ж режимі , пробігши оком лише дати, підписав… Посипаю попілом голову…

Доповідаю громаді: виїхав на Київ, доповів на урядовому комітеті про наш проект по водоканалу, комітет попередньо схвалив для розгляду на Кабміні склад урядової делегації, яку я очолив та директиви Уряду для перемовин. (витяг додається). Через декілька днів Уряд їх затвердив. Мав декілька важливих зустрічей у ВР, де і відмітив відрядження. Перемовини проведено. Угоду між Урядами України та Німеччини підписано. В Чернівцях в кранах буде питна вода.

P.S.Доброзичливцям привіт! Бажаю “успіхів” у створенні брехливих “спецрепортажів”.

P.P.S. Шкода, що доводиться гаяти час спростовуючи “сенсаційні викриття”.

11357249_853366461408212_951482542605410493_o 11390220_853366411408217_5064268200605987145_n

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ