Чернівецькі вчителі отримали ордери на житло

0
250
Загрузка...

Чотирьом чернівецьким вчителям під час розширеної колегії міського управління освіти вручили ордери на житло.

Понад сто чернівецьких педагогів взяли участь у розширеній колегії  міського управління освіти, яка відбулася 23 червня у гімназії №7. На ній йшлося про проблеми та завдання, котрі стоять перед освітянською галуззю міста у новому навчальному році.

Начальник управління освіти Георгій Олійник доповів про підсумки навчального року та окреслив низку заходів, спрямованих на підвищення якості освіти. Чернівецький міський голова Олексій Каспрук вручив ордери на відновлене житло чотирьом вчителям, принагідно подякувавши педагогам за плідну роботу:

«Перш за все, хочу подякувати вам за виснажливу працю в навчальному році. Нам багато чого вдалося, хоча перед нами стоїть чимало завдань. Фінансова ситуація суттєво покращилася порівняно із минулим роком. Зараз місто має достатньо коштів на розвиток освіти».

Окрему увагу міський голова зосередив на запровадженні програми з енергоефективності у чернівецьких навчальних закладах.

«Ми залучили великі кошти на заходи по енергоефективності у школах, – каже Олексій Каспрук. – Австрійські консультанти дослідили 54 громадських будівлі: дитсадки, школи та лікувальні заклади. У 33-х з них фактично зміниться мікроклімат. Буде утеплено стіни, замінено тепломережі, вікна, замінено системи вентиляції, освітлення. Найперші роботи почнемо виконувати вже в листопаді-грудні. Тож керівники навчальних закладів про побутові проблеми зможуть забути, вони перейматимуться лише освітнім процесом».

chernivtsy.eu

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ