Буковинці Ткачук та Немтінов готуються до Чемпіонату світу з футболу (+коментар)

2
924
Загрузка...

Наші земляки, гравець ФК “Металіст” (Харків) Юрій Ткачук та Євген Немтінов із ФК “Іллічівець” (Маріуполь) потрапили до списку із 24 гравців, які готуються до молодіжного Чемпіонату світу з футболу, що відбудеться у Новій Зеландії у кінці травня – червні цього року.

Збірна України, що складається з юнаків не старше 1995 р. н. відправляється в Нову Зеландію 18 травня, де зіграє як мінімум із суперниками по групі – збірною Нової Зеландії, М’янми та США.

У остаточну заявку на Чемпіонат світу із 24 потрапить лише 21 гравець.

Fakty.cv.ua вдалось отримати коментар щодо підготовки до Чемпіонату світу U-20 Юрія Ткачука, який зараз перебуває у стані молодіжної збірної.

– Наскільки неочікуваним було побачити своє прізвище у попередньому списку викликаних до лав збірної U-20 на Чемпіонат світу?

– Чесно кажучи, для мене виклик був очікуваним. Я знав що потраплю до списку, адже у мене була телефонна розмова з головним тренером, в якій він і сказав що викликає мене.

– Які емоції у вас викликала дана новина?

– Я був дуже задоволений, але розумію що потрібно буде дуже постаратись, щоб увійти в заявку із 21 футболіста.

– Яку ціль ви і збірна ставите на Чемпіонаті світу?

– Ми всі разом поставили ціль вийти з групи з першого місця і пройти далі!

– І наостанок, як буде розвиватись у наступному сезоні ваша клубна кар’єра? Ви залишитесь у “Металісті” чи будете грати за іншу команду?

– У мене контракт з “Металістом” закінчується 30 травня. Але зараз всі думки тільки про збірну і Чемпіонат світу. Потрібно виступити дуже добре, а потім уже буде видно. Поки не підписаний контракт, не хочу нічого говорити.

Крім того, вчора Збірна України U-20 зіграла контрольний матч із ФК “Чайка”, в якому поступилася із рахунком 3:4. Наші земляки Ю. Ткачук та Є. Немтінов з’явилися на футбольному полі з перших хвилин.

Юрій Ткачук у контрольному матчі (Фото - football.ua)
Юрій Ткачук у контрольному матчі (Фото – football.ua)

Нам залишається тільки підтримати хлопців та сподіватись, що вони все ж таки зіграють за два тижні на полях Нової Зеландії.

fakty.cv.ua

Буковинський «металіст» Ткачук: Футбол – це шанс забезпечити своє майбутнє

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ