Безкоштовні курси ЕСПЕРАНТО продовжуються 4 травня у готелі «Буковина»

3
723
Загрузка...

У понеділок, 04.05.15, на 18:00 до готелю «Буковина» запрошуються всі охочі розпочати або продовжити навчання на безкоштовних курсах ЕСПЕРАНТО.

 

Безкоштовні курси, веде, нагадаємо, Ярослав Матвіїшин – професор Академії наук Сан-Марино.

Організований цей захід за підтримки представника ініціативної групи ГО «Самопоміч Чернівці» Андрія Брязкала.

Цього дня, як повідомляє Ольга Бауер, відбудеться і зустріч з президентом Української Асоціації Есперанто Євгеном Ковтонюком (академік Міжнародної Промислової Академії). У зустрічі беруть участь професор кафедри інтерлінгвистики Луцького Східноєвропейського Університету Ніна Данілюк та професор Міжнародної Адемії Сан-Маріно Ярослав Матвіїшин, а також есперантисти з Києва, Хмельницького, Івано-Франківська, Ялти.
Тема зустрічі: міжнародна мова Есперанто. Ви зможете більше дізнатися про мову міжнародного спілкування Есперанто, про те, де можно бажаючим вивчити цю мову та як використовувати есперанто для подорожей різними країнами світу.
За рахунок логічною граматики і здебільшого «інтернаціонального» словникового запасу, есперанто набагато легше національних мов. У той же час це багата розмовна і літературна мова, на якій розвинулася своя, абсолютно неповторна культура.
Попереднє вивчення есперанто значно допомагає вивченню інших мов.
Що ж до використання есперанто як мови спілкування, то це «золотий ключик» для поїздок за кордон на численні фестивалі та зустрічі есперантистів. І це відкритий інформаційний простір для журналістів.

Фото з першого заняття можна подивитися тут:

Підписати петицію “Есперанто – офіційна мова Європейського союзу вже зараз!”

Фото із заняття 5.05.15

***

Фото із зустрічі і заняття 4.05.15

***

Загрузка...

3 КОМЕНТАРІ

  1. Dank’ al S-ro Heorhij Mazuraŝ /Георгій Мазурашу/ el Samopomiĉ,- granda specialisto ne nur en ĵurnalismo, sed ankaù en sporto kaj fotoarto,- ni havas bon-eg-ajn fotoraport-aĵ-ojn pri la Kurso de Esperanta lingvo en urbo Ĉernivci kaj pri festivalo mem, same kiel pri alvenintaj esperantistoj el aliaj urboj, pri historio de esperanto en Ukrainio, ktp. Nur voĉaj raportoj for-estas :).
    Rigardu tamen la nov-kre-it-an virtualan grupon Esperanto-Buk en FB, kie estas en-registritaj la unuaj lecionoj el mia lerno-libro kaj kelkaj kantoj plen-um-ig-itaj de kursanoj. Krome morgaù je la 19 h. en hotelo “Bukovyna” ankaù komencantoj povos starti studi Esperanton surbaze de ukrainaj kantoj.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ