Запрошуємо 17 травня 2015 р. на «Біг Миру»! (реєстрація)

0
973
Біг Миру 2014. Фото: Ярослав ГАЛАН
Загрузка...

У неділю, 17.05.15, у Чернівцях відбудеться ІІ «Біг Миру», для участі в якому запрошуються всі охочі. Старт і фініш – на Соборній площі.

 

«Біг Миру» пройде за традиційним вже маршрутом (як і масовий забіг для всіх охочих в рамках «Буковинської милі»), – тобто по вул. Героїв Майдану (колишня Червоноармійська). Старт і фініш – на Соборній площі. Дистанція – 2 милі (3218 м) .

Бажаючих взяти участь у «Бігу Миру» просимо попередньо зареєструватися (необхідні дані про учасника – ім’я, прізвище, дата народження, за бажанням – контактний телефон для можливої передачі оперативної інформації).

ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ ЗАОЩАДИТЬ ВАШ ЧАС!

У разі попередньої реєстрації, Вам достатньо буде підійти до столику з надписом «Для учасників, які зареєструвалися попередньо», назвати своє прізвище, ім’я і отримати номер (який буде і номером для участі у розіграші призів). В іншому випадку доведеться ще заповнювати анкету на місці, що займе «зайвий» час.

Вітаються колективні заявки від організацій, підприємств, фірм тощо (для колективних учасників-підприємств/фірм/установ можливий додатковий «бонус» в якості безкоштовної реклами на SportBuk.com і fakty.cv.ua).

Попередня реєстрація через інтернет – тут (до 17:00 15.05.15)

Зареєструватися попередньо можна також, приєднавшись до події на facebook.com

Реєстрація на місці – з 10:00 до 11:30 17.05.15.

Учасники «Бігу Миру», за бажання, можуть також замовити собі за собівартістю футболку-вишиванку з символікою змагань – до 12.05.15 (включно). І отримати її в день змагань (або напередодні). Додаткову інформацію можна отримати за тел. (050) 841-61-33, e-mail: <sportbuk@gmail.com>.

Увага! Серед учасників масового забігу будуть розіграні призи – від пам’ятних презентів до велосипедів!

«Біг Миру»– це ще один проект від організаторів «Буковинської милі».

Співорганізатори змагань: СК «Гешко», Чернівецька обласна федерація легкої атлетики, управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецький обласний центр ФЗН «Спорт для всіх», Чернівецьке міськспортуправління, Чернівецьке обласне відділення НОК України.

Головний партнер – готель «Буковина» (Валерій Чинуш).

Фото: Біг Миру 2014 у Чернівцях підтримали ~750 учасників, в т.ч. кандидати в мери

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ