Екс-нардеп каже, що син Януковича живий, а смерть на Байкалі була інсценуванням

0
1496
Загрузка...

Активне мусування чуток і версій загибелі молодшого сина Віктора Януковича на Байкалі все більше наштовхує на думку про те, що це було зрежисовано для українського споживача.

Про це на своїй сторінці в соцмережі заявив одіозний екс-нардеп від «Свободи» Ігор Мірошниченко.

За його словами, смерть Януковича молодшого – підставна і зроблена для того, щоб син побіжного президента, змінивши прізвище, міг почати життя «з чистого аркуша» де-небудь у Європі.

– Раптова смерть Яника-молодшого, насправді, може бути примітивною виставою поганого режисера з метою надати йому можливість нового життя в ненависної йому «гейропе» або «пиндосии» під іншим прізвищем і з незаплямованою репутацією, – цитує “тягнибоківця” ukr.media.

Він вважає, що доказом цієї версії є сюжети про трагедію в сім’ї Януковича на каналах українських олігархів.

– І чим більше Пінчук та інші посіпаки режиму Янучари триндять про прокляття, яке поголовно косить з ніг всю сім’ю колишнього президента, то все більше я вірю в те, що ця інформація спеціально адресована неосвіченому електорату, тоді як у «профффессора» та його нащадків все добре. Звичайно, з нашими грошима, які сім’я ретельно вивозила під прикриттям, в тому числі і деяких нинішніх, правоохоронців», – заявив Мірошниченко.

У той же час один з буковинських депутатів, який попросив fakty.cv.ua його не називати, каже, що моральна, православна людина не могла піти на таке інсценування, бо це, звісно, є великим гріхом. Що можна по різному ставитися до того ж екс-президента Януковича, але багато хто вважає його таки доволі побожною людиною. Що він, приміром, зустрічався і спілкувався годинами з Архімандритом Єфремом на Афоні. Що Янукович-старший все-таки мав православний стержень, як кажуть. І під час тих же лютневих подій Євромайдану, коли, як припускають, Путін тиснув на Януковича, аби він розігнав Майдан, але Віктор Федорович на це все-таки не пішов, навіть усвідомлюючи, що він «загнаний в кут»… Тому… Чи пішов би він, як віруючий, на такий гріх, як інсценування смерті сина?..

З іншого боку, це ж політика, яку всі визнають супер брудною справою…

Разом з тим, на думку буковинського депутата, аби стверджувати таке (про інсценування смерті Віктора Януковича-молодшого), треба мати серйозні підстави, свідчення наближених людей або якісь докази. Інакше коментувати такі речі – це та ж «бульварщина»…

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ