ЗМІ ПОВІДОМЛЯЮТЬ ПРО ЗАГИБЕЛЬ ЯНУКОВИЧА-МОЛОДШОГО В РОСІЇ

2
208
Загрузка...

Молодший син колишнього президента України Віктора Януковича Віктор загинув на території Російської Федерації за трагічних обставин.

За даними інсайдерів, Янукович-молодший брав участь у спортивних заходах на озері Байкал, коли мікроавтобус, в якому крім нього знаходилися ще п’ятеро осіб, провалився під лід. Віктор Янукович-молодший потонув, іншим пасажирам вдалося врятуватися. Про це повідомляє видання LB.ua, з посиланням на відразу чотири джерела, два з яких – у Росії з оточення самого Януковича.

Водночас, інцидент на Байкалі підтвердили в головному управлінні МНС РФ в Іркутській області. Згідно з повідомленням, увечері 20 березня в акваторії озера Байкал у районі північного краю острова Ольхон стався провал автомобіля з водієм і п’ятьма пасажирами.

“В порушення вимог заборонних інформаційних знаків громадяни виїхали на лід, щоб зробити кілька фотознімків. У районі мису Хобой автомобіль провалився в тріщину. Глибина в даному місці складає більше 20 метрів”, – зазначили у прес-службі російського відомства.

Як зазначили, п’ятьох людей, яким вдалося покинути тонучий мікроавтобус, знайшли і врятували. Пізніше в ополонці рятувальниками було виявлене тіло водія. При цьому прізвище загиблого не називається.

Інформацію про це у підтвердив нардеп, екс-“регіонал” Нестор Шуфрич.

“Трагічно загинув Віктор Вікторович Янукович. Загинув так, як і жив, – за кермом автомобіля”, – зазначив Шуфрич.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ