У новому спорткомплексі біля “Майдану” буде три басейни (+Фото)

0
1629
Загрузка...

Уже через рік у спортивному комплексі, який будується на вул. Героїв Майдану в районі ТРЦ “Майдан” з’являться три басейни – один дорослий на 25 метрів, один для дітей і один для немовлят від кількох місяців.

Про це повідомили в компанії Sport Life, яка у даному приміщенні відкриє фізкультурно-оздоровчий центр, – пише molbuk.ua.

– Що стосується нового комплексу на вул. Героїв Майдану, 71, то це буде сучасний триповерховий комплекс площею 3,5 тис. кв.м, – розповідає генеральний директор Sport Life Олександр Степанов. – Він буде здатен прийняти близько п’яти-шести тисяч клієнтів. У клубі планується три басейни – спортивний на 25 метрів, дитячий та басейн для немовлят. На різних поверхах будуть тренажерні зали, фітнес-центри, лазні, різні дитячі студії. Наш комплекс забезпечить більше ста осіб робочими місцями.

– При будівництві спортивного комплексу будуть використані найкращі матеріали та найсучасніші технології. Цей проект був розроблений провідними творчими майстернями США і є типовим проектом міжнародної мережі фітнес-клубів Sport Life. До виконання підрядних робіт на тендерних умовах залучено місцеві організації, – зазначив директор з розвитку компанії Град Інвест Володимир Руснак.

Будівельні роботи вже тривають повним ходом. Територію, де має бути побудований сучасний спортивний комплекс обгороджено, а бульдозери риють котлован.

У Чернівцях нарешті з’явиться сучасний спортивний комплекс

Фото – molbuk.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ