Суд виправдав екс-директора «Калинівського ринку» Івана Ринжука

0
819
Іван Ринжук. Фото: molbuk.ua
Загрузка...

«Садгірський районний суд м.Чернівців виніс Івану Ринжуку виправданий вирок. Цікаво хто і яке покарання понесе за два роки перебування Івана Ринжука у Чернівецькому СІЗО…?» – написав 24.02.15 на своїй сторінці у Фейсбук Голова ГО «Патріотична громада Буковини» Ігор Жижиян.

Цю інформацію у телефонному режимі журналісту сайту 0372.ua підтвердив сам Іван Ринжук. Хоча пан Ринжук  не виключає, що прокуратура подасть апеляційну скаргу на рішення Садгірського районного суду м. Чернівці.

Нагадаємо, екс-директора Калинівського ринку Івана Ринжука у квітні 2011 року серед білого дня біля центрального парку у Чернівцях затримав «Беркут». Івана Ринжука тоді звинуватили в отриманні хабаря в сумі 250 тисяч доларів США. Через 2 роки Ринжука відпустили під заставу, проте з невідомих причин він від неї відмовився.Пізніше у Садгірському суді розглядалася інша кримінальна справа – Івана Ринжука звинувачували у привласненні понад 9 млн. грн. і несплаті 2,7 млн. грн. податків. Сьогодні Садгірський районний суд м. Чернівці виніс виправдальний вирок.

Галина Єреміца
www.0372.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ