«Співаючі буковинці»: Арсеній і донька Яценюка на пісенному шоу на 1+1 (відео)

3
1500
Загрузка...

Найпопулярніші пісенні конкурси і шоу не можуть проходити без участі представників Буковини, звідки вийшло, зокрема, багато зірок естради.

 

Популярним є конкурси «Голос країни» та «Голос. Діти» на телеканалі «1+1». У дитячому пісенному шоу встигли «засвітитися» і буковинці. Та ще й які! Серед учасників відбірного туру була навіть донька чернівецького прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка – 11-річна Софійка.

Програма за її участю мала вийти в ефір 25 січня 2015 р., але ефір був перенесений у зв’язку з трагедією в Маріуполі.

Присутні в залі глядачі зазначили, що, попри непоганий вокал, судді (а це Потап, Наталя Могилевська і Тіна Кароль) поставилися до доньки прем’єра доволі прохолодно. Знайомитися з Софійкою взявся Потам. І почувши прізвище Яценюк, здивовано запитав, чи часом батька не звати Арсеній. А коли дівчинка підтвердила, що батько ї – Арсеній, вступила Тіна Кароль: «Я так думаю, що не той це Арсеній». «Той», – відповіла Софія.

За даними мас-медіа, Софію Яценюк не вибрав жоден з вокальних тренерів. Нагадаємо, що не так давно Софійка Яценюк співала і на сцені Майдану. Як співає донька політика, можете послухати нижче.

Приємно зазначити, що перший етап відбору пройшов школяр з Шипинців Кіцманського району – син священника Арсеній Данилюк. Вихованця відомого чернівецького продюсерського центру «Вікторія» обрала Тіна Кароль, про що він і мріяв.

Солістка однойменної шоу-групи Вікторія Гатрич відкрила fakty.cv.ua і «секрет на майбутнє»: «Наступного тижня виступатиме ще один наш вихованець – Михайло Царь».

Бажаємо удачі буковинцям! І досягти не менших успіхів на сцені, ніж знані буковинські естрадні зірки!

fakty.cv.ua


***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ