Після «припинення вогню» на Луганщині вже обстріляно сили АТО…

0
128
Загрузка...

Позиції українських військовослужбовців були обстріляні з мінометів в с. Золоте Луганської області.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на командування АТО.

“Блокпост українських військовослужбовців у районі н.п.Золотое в 00:25 був обстріляний з мінометів з території, де дислокуються так звані “казачки”, – йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим представник України у Спільній контактному центрі генерал-майор Олександр Розмазнін звернувся до ОБСЄ для фіксації цього факту порушення режиму припинення вогню і до представника російської сторони генерал-майора Олександра Вязникова.

Також він зажадав вжити всіх заходів для чіткого дотримання режиму припинення вогню.

Разом з тим в.о. спікера Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов заявив:станом на 0.45 неділі інформація про обстріл сил АТО на сході України в Генштаб ЗСУ не надходила.

“Такої інформації поки не надходило”, – заявив Селезньов в ніч на 15 лютого.

Пізніше представник командування АТО повідомив, що терористи обстріляли з артилерії український блокпопост в районі Попасній Луганської області.

За інформацією командування, приблизно протягом години, з 00:25, режим припинення вогню дотримувався, фіксувалися лише поодинокі постріли із стрілецької зброї. Проте пізніше режим знову був порушений.

pravda.com.ua

Також вже після півночі Alex N Alex Noyt в facebook.com повідомляв, що «Півгодини тому відкрили вогонь сводні підрозділи Дьомова і росіян по наших позиціях. Тільки що пішов повний пакет РСЗО від окупантів на Попаську. Якщо орки полізуть зі штурмом на наші позиції, ГШ дозволяє відкривати вогонь по тварям…»

А за декілька днів до «припинення вогню»…

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ