Екс-«дирижера» Партії регіонів у парламенті Чечетова знайшли мертвим у Києві

0
183
Загрузка...

Політик ніби випав із 17-го поверху.

Про це повідомляє tsn.ua, посилаючись на сторінку в Facebook журналіста “Еспресо TV” Артема Шевченка.
“Моє надійне джерело з судмедекспертизи повідомляє, сьогодні близько першої години ночі у Києві за адресою вул. Мішуги, 2, було виявлено тіло Михайла Чечетова, депутата ВР попередніх скликань. Він випав з висоти 17-го поверху з квартири, де мешкав з дружиною. Тіло вже у морзі, травми характерні для падіння з висоти. Чечетов перебував під заставою у кримінальному провадженні та носив контрольний електронний браслет. Начебто, є передсмертна записка. У хаті під час самогубства перебувала і дружина Чечетова. Така от нічка”, – констатував Шевченко.

За даними Шевченка, наразі тіло нардепа доправили у морг. За попередніми даними, Чечетов залишив передсмертну записку.

Згодом інформацію про смерть Чечетова підтвердив народний депутат Антон Геращенко.

20 січня Генеральна прокуратура повідомила Михайлові Чечетову про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

У ніч на 21 лютого Печерський райсуд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 4,9 млн грн.

Сьогодні стало відомо, що за екс-заступника глави фракції Партії регіонів Михайла Чечетова було внесено заставу у розмірі майже 5 млн. грн.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ