Чернівецький депутат розказав, як усвідомив, що подався в АТО не даремно (фото)

0
345
Загрузка...

Депутат Чернівецької міської ради, який добровольцем пішов на фронт, поділився враженнями від перебування в зоні конфлікту і розказав обнадійливу інформацію про місцевих мешканців.

 

Чернівецький депутат-учасник антитерористичної операції (АТО) Олег Громадський на своїй сторінці в соціальній мережі розказав про деякі «будні життя на передовій»:

«Станиця Луганська. Молода сімейна пара з маленькими дітьми та літньою бабусею в одну мить залишилися на вулиці. 14 лютого, за три години до припинення вогню в будинок, де вони проживали, попав снаряд, випущенний з граду. Все, що залишилось – вмістилось в дві сумки.
Позаду на фото за цим підйомом міст, а за мостом вже Луганськ. Але ці люди не хочуть в ЛНР, вони хочуть жити в Україні, хоча йти їм нікуди… Бійці «Чорної Сотні» спільно з нацгвардією допомогли в переселенні цієї родини та забезпечили всім необхідним на перший час.
Це вже не перша подібна допомога місцевим жителям.
Часто спілкуючись тут з людьми, чуєш від багатьох жителів Станиці Луганської та навколишніх сіл, що вони хочуть жити тільки в УКРАЇНІ. Мешканці самі просять в нас прапори України та вивішують їх на своїх будинках, а при патрулюванні, оглядаючи транспорт, приємно помічати українську символіку. Можливо, людей з такими поглядами тут меншість, але усвідомлюєш те, що ти тут не даремно… Що це українці і це наша земля».

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ