Польські туристи їдуть до Японії через Чернівці – на велосипедах (+ запрошення і коментар)

0
486
Загрузка...

До Чернівців, завтра, 14 січня завітають учасники велопробігу  “Велосипедна пригода Польща – Японія 2015”. Більше сімдесяти учасників та майже 12 тисяч кілометрів, які розділені на дев’ять етапів. Активісти проведуть сім місяців в дорозі, а кінцевою точкою мандрівки є – префектура Ямагучі в Японії.

Чернівчан запрошують  зустріти учасників велотурне 14 січня 2015 року, адже саме в Чернівцях завершується перший та розпочинається другий етап шаленої мандрівки. Також  всіх охочих поспілкуватись з учасниками велопригоди та стати свідком передачі естафети запрошують на теплу зустріч у Літературному Целанівському центрі (вул. О. Кобилянської, 51) о 18:00 14 січня.

Ті ж хто бажає не лише поспілкуватись, але й стати учасником цієї пригоди, можуть зустріти мандрівників на велосипедах! О 16:00 вирушають назустріч гостям від автобусної зупинки перед мостом вул. Корсунська, 1 (прохання приїжджати на збір завчасно).

З огляду на візит саме польських мандрівників Fakty.cv.ua поцікавились у person_photoГолови ОБЛАСНОГО ТОВАРИСТВА ПОЛЬСЬКОЇ КУЛЬТУРИ ІМ. А.МІЦКЕВИЧА, Струтинського Владислава Євгеновича, чи заплановані ще якісь заходи у Польському Народному Домі?

– Це дуже гарна подія  та ініціатива, та на жаль ми нічого про неї не чули, хоча зважаючи на поліетнічність  Буковини, Чернівців зокрема – було б дуже цікаво і корисно також влаштувати зустріч польської громади нашого міста з учасниками веломандрівки, а так то ми поруч із Літературним Целанівським центром, то хтось з нас все одно завітає, –  повідомив пан Владислав.

Також Владислав Євгенович зазначив, та й ми з ним погоджуємось, що не так вже і важливо хто організовує такі дійства, головне, що вони не проходять повз столицю Буковини.

Відповідальна за зустріч вело мандрівників у Чернівцях – Тетяна Лебухорська (050 132-03-62. З питань зустрічі групи на в’їзді до Чернівців контактувати додатково з Тетяною!

Білоус Олександр,Fakty.cv.ua

1421136492_plakat

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ