На Соборній площі маскували танки, і робили “Кікімори”(+фото)

0
725
Загрузка...

14 січня на Соборній площі, пройшла доброчинна акція “Маскувальна сітка руками волонтерів”. Ця акція об’єднала і дорослих і малих. Усі небайдужі люди мали можливість не тільки коштами, а на сам перед своїми руками допомогти нашим військовим які зараз на сході країни.

Ми поспілкувались з організатором цієї акції Оленою і ось що дізнались…

«Мета нашої акції долучити як можна більше людей, ми хочемо щоб люди побачили, що можна зробити для наших хлопців щось добре, без грошей, прийти і допомогти руками! Це всіх зближує у такий тяжкий час. Маленькими кроками-велику справу. Ми просто робимо сітку і відправляємо її. Нам дуже потрібні руки».

Також вона зазначила: «Ми займаємось плетінням маскувальних сіток з вересня місяця. За цей час ми відправили біля 200 сіток на танки і десь 40 костюмів (кікімора). Зараз ми шиємо маскувальні білі халати (на зиму). Небайдужі люди приносять нам старі білі простирадла. Нам потрібна будь-яка допомога, але перш за все це Ваші руки! Навіть якщо немає змоги прийти, але хочеться допомогти, то ми даємо і сітку і матеріал у офіси, додому, де вам зручніше».

За адресою – вул.. М. Заньковецької, 5 можна приходити протягом усього дня, вранці чи ввечері, на кілька годин або на цілий день.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ