На «Калинці» демонтували незаконно встановлені контейнери, але чи всі?

0
232
Загрузка...

На «Калинівському ринку» демонтували два контейнери, які були встановлені з порушеннями. Але окремі громадські діячі і депутати «били на сполох» про більшу кількість таких «проблемних» контейнерів. І не лише…

 

Депутат міської ради Володимир Бешлей на своїй сторінці в соціальній мережі повідомляв, що «за час новорічних свят директор Калинівського ринку В. Святошнюк (до звільнення) встиг встановити нових 5 контейнерів, розпочати будівництво 16-ти магазинів та завершити будівництво 2-х поверхового магазину на опорі мосту. Одним словом все, як за Ринжука: на стоянках без конкурсу «свої» люди встановлюють контейнери та магазини вартістю сотні тисяч доларів, а в бюджет потрапляють копійки.

Стратегія знищення комунального ринку в дії! Добробут – FOREVER?

P.S.: по кожному «шкурному» об’єкту будуть окремі пости».

Активісти «Справедливих Чернівців» провели рейд Калинівським ринком. Виявлено, що поза конкурсом адміністрацією ринку встановлено 5 нових контейнерів та 16 магазинів. Також безперешкодно продовжується будівництво двохповерхового магазину на опорі мосту, хоча комісією заборонено будівництво даного об’єкту. До рейду долучилися депутати міської ради Бешлей В., Громадський О., Білик Р.

 

Так що з іншими незаконними торговельними точками на «Калинці»?..

А ось інформація від прес-служби міської ради про демонтовані «проблемні» контейнери:

На МТК «Калинівський ринок» демонтовано контейнери, встановлені з порушеннями

Адміністрація МТК «Калинівський ринок» 14 січня демонтувала два контейнери у 4-му секторі ринку, які встановлено з порушеннями. Демонтовані контейнери переміщено на штрафмайданчик ринку. Про це повідомив в.о. генерального директора МТК «Калинівський ринок» Ігор Маслянчук.

Демонтаж контейнерів здійснено після відмови підприємців власними силами усунути порушення, які вони допустили при розширенні своїх торгових місць.

На допущені порушення під час проведення розширення торгових місць зазначеними підприємцями увагу адміністрації ринку звертали міський голова, Наглядова рада цього підприємства, а також депутати на останній сесії міської ради. Адміністрації МТК «Калинівський ринок» було рекомендовано усунути зазначені порушення шляхом демонтажу контейнерів.

Питання законності встановлення зазначених контейнерів та притягнення до відповідальності винних у допущених порушеннях з 26 грудня цього року вивчає комісія на чолі із заступником міського голови Марією Порчук, створена  розпорядженням міського голови. Допомогу у роботі комісії надає Наглядова рада підприємства, підприємці ринку.

Комісія також аналізує доцільність проведення оптимізації чисельності адміністративного персоналу МТК « Калинівський ринок» та призначення керівника цього підприємства на конкурсних засадах.

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ