Москаль-Дід Мороз роздав новорічні подарунки бійцям в зоні АТО (фото, відео)

0
941
Загрузка...

Чернівецький губернатор Луганської області Геннадій Москаль перед Новим роком поїхав на передову зони АТО в ролі… Діда Мороза.

 

На своїй сторінці в ФБ Геннадій Москаль повідомив:

«Проїхався сьогодні Бахмуткою, яка фактично є лінією фронту. Відвідав наші крайні точки — 25-й, 29-й та 31-й блокпости, а також с. Кримське. Виступив у ролі Діда Мороза й привітав наших військових із Новим роком. Побажав їм, як і всім нам, перемоги і якнайшвидшого повернення додому, до своїх рідних і близьких. На 31-му блокпосту один із солдатів попросив помінятися шапочками. Зробив це із задоволенням. Хай ця шапочка хоч трохи додасть святкового настрою всім тим, хто новорічну ніч проведе не за сімейним столом, а на передовій, — заради того, щоб усі ми почувалися в безпеці.
Сьогодні на Луганщині холодно — вдень було до 15 градусів морозу, а вночі обіцяють до мінус 25. Але, незважаючи на лютий холод і непросту вогневу обстановку, бойовий дух у наших хлопців дуже високий, вони готові захищати свою Батьківщину до кінця. З такими воїнами жоден ворог не страшний. Хлопці, я пишаюся вами і вважаю за честь можливість зробити вам сьогодні символічні подарунки! І ще — я знаю, що ми переможемо! З Новим роком!»

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

***
Олексій Каспрук: Найприємніша подія 2014 р. – син навчився читати

***

Чернівці, попри заборону, зустріли Новий 2015 рік салютами (фото)

***
Фото: Новорічна ніч 2014/15 у Чернівцях
***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ