Валерій Зінченко про розслідування жорстокого побиття Олега Карабліна

0
386
Загрузка...

За повідомленням начальника УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко, завдяки вжитим заходам співробітників буковинської міліції вдалося встановити особу, причетну до побиття бійця АТО -Олега Корабліна.  Ним виявився 23-річний мешканець Чернівців.

Нагадаємо, що побили військового на рідній землі після повернення із зони бойових дій у жовтні 2014 року поблизу одного із розважальних закладів обласного центру. 42-річний чернівчанин, учасник антитерористичної операції, звернувся до міліції. Чоловік розповів, що невідомі особи його побили. За словами Валерія Зінченка, для розкриття цього злочину, співробітники міліції провели ряд заходів, зокрема опитали свідків події, оглянули місце скоєного злочину, вилучили записи із камер відеоспостереження тощо. У результаті було встановлено всіх учасників інциденту.

В ході слідства з’ясувалося, у більярдному клубі відпочивали дві компанії, між якими виникла суперечка. Конфліктна ситуація продовжилась на вулиці, неподалік закладу. Коли словесні аргументи закінчилися, 23-річний молодик завдав декілька ударів потерпілому, після чого втік з місця події. Молодик наразі  зізнався у скоєному та надає відповідні свідчення.

Дане кримінальне правопорушення перекваліфіковано на ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України. Покарання по даній статті передбачає, покарання у вигляді виправних робіт строком до двох років або позбавлення волі на строк до трьох років. Слідчі дії триватимуть, для встановлення всіх учасників  та ступінь їхньої провини.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ