Позачергова сесія: кому бронежилети, а кому – депутатські iPhone

0
441
Валерій Чинуш з телефоном, який несподівано викликав такий інтерес у окремих журналістів
Загрузка...

У п’ятницю, 12.12.14, відбулась позачергова сесія Чернівецької міської ради, яка була присвячена проблемі неякісних бронежилетів, які днями були повернуті із зони АТО.

Валерій Чинуш з телефоном, який несподівано викликав такий інтерес у окремих журналістів
Валерій Чинуш з телефоном, який несподівано викликав такий інтерес у окремих журналістів. Фото: molbuk.com

Схоже, не всі мас-медіа сконцентрували свою увагу на цій проблемі – декого більше зацікавив… новий мобільний телефон (iPhone 6) депутата і бізнесмена Валерія Чинуша:) Цікаво, чи можна вважати ледь не «сенсацією» те, що бізнесмен, який має декілька успішних бізнес-проектів (у т.ч. готель, заклади громадського харчування), придбав собі дорогий телефон?.. У чому предмет такої «особливої уваги»? Це найдорожчий iPhone 6 у цілому світі? Чи, може, в Україні заборонено такими телефонами користуватися?:)

Це так, відступ від теми – просто трохи здивувало, що журналісти так легко переключаються з таких серйозних проблем, як придбані практично за бюджетні кошти (комунального підприємства) неякісні бюджети, на депутатські телефони… Утім, кожен вільний обирати свої пріоритети.

Оскільки представника fakty.cv.ua на звітній сесії не було, пропонуємо до вашої уваги звіт з сайту molbuk.ua (принагідно, спробуйте перейнятися теж і «проблемою мобільних телефонів»:) ), bukinfo.com та buknews.com.ua.

Піар на “брониках” і дорогі iPhone депутатів: як пройшла сесія міськради

У п’ятницю депутати Чернівецької міськради знову зібралися на сесію. На позачерговому засіданні депутати говорили про заміну й повернення бронежилетів, які влітку міськрада передала на Схід та виділили додаткові кошти “Калинівського ринку” на потреби армії.

Схоже, депутат “Нашої України” Валерій Чинуш “обзавівся” новим iPhone 6. За інформацією Інтернет-магазинів, така модель телефону нині коштує приблизно 15 000 гривень. Інші депутати користуються куди дешевшими телефонами.

Власник найбільшої серед обранців міськради квартири Анатолій Чесанов критикував міську раду.

Депутат Володимир Бешлей традиційно скандалив у сесійній залі через “ліві” “броники”… А депутати мовчки спостерігали за “виставою”.

А депутат Василь Максимюк, котрого поранили в зоні АТО, прийшов на сесію на милицях.

Василь Сидорович розповів журналістам про свої враження від сьогоднішньої сесії міськради: “Мені дуже дивно і прикро, що на темі бронежилетів окремі обранці міськради піаряться і намагаються здобути собі якісь політичні дивіденди”.
Водночас, депутат повідомив, що збройні сили України виділили йому три бронежилети.
Нагадаємо, у листопаді на Сході поранили кількох чернівчан, серед яких був Василь Максимюк. Пізніше його перевезли на лікування до чернівецького військового госпіталю. 

Депутати Чернівецької міської ради звернуться до керівництва правоохоронних органів України з проханням взяти під особистий контроль розслідування справи щодо передачі неякісних бронежилетів бійцям колишнього батальйону тер оборони. За відповідне протокольне доручення сьогодні під час позачергової сесії проголосували депутати. Про це повідомляє БукІнфо.

У Чернівцях депутати міськради проголосували за виділення коштів на потреби армії. Гроші в сумі 350 тисяч гривень виділить МТК “Калинівський ринок” громадській організації “Волонтерський рух Буковини”, яка займається допомогою військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції.

Депутати прийняли рішення, яке не передбачає, на що саме виділятимуться кошти. Тобто, громадська організація самостійно вирішуватиме, на які конкретні потреби залучатимуть гроші Калинівського ринку.
Після прийняття цього рішення міський голова оголосив про завершення позачергової сесії.

Фото можна переглянути на molbuk.ua.

***

Депутати можуть непогано жити і із «заробітком 0 грн. на рік» (аналіз декларацій)

***

Скандальні «броніки-топіки» вилучили у бійців і повертають до Чернівців (фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ