Перший український “Бабай” вже на великих екранах

0
382
Загрузка...

Відбулась прем’єра українського мультфільму “Бабай”. І вже можна переглянути його у кінотеатрах Чернівців, а саме в Кінопалаці ім. Ольги Кобилянської у Малій залі о 14.50 та 18.00.

“Бабай” виходитиме в український прокат на майже 100 екранах, а кожна гривня з проданого квитка буде відправлена на потреби дітей переселенців

Анімаційний фільм “Бабай” представлятимуть: режисер фільму Марина Медвідь, сценарист Вадим Шинкарьов, продюсер фільму та генеральний директор студії “Укранімафільм” Едуард Ахрамович. На прем’єру також завітають актори, чиї голоси звучать у мультфільмі “Бабай”: Остап Ступка (Чорт), Мирослав Кувалдін (Кіт-скрипун), Ірма Вітовська (Відьма), Олеся Чечельницька (чарівна пташка Алконост), а також голос самого Бабая – Борис Геогрієвський, повідомляє  Мінкульт.

Символічно, що за 23 роки незалежності мультфільм “Бабай” став першим українським повнометражним анімаційним проектом, показ якого відбудеться на широких екранах країни. Виробничий бюджет першого українського повнометражного анімаційного фільму “Бабай”, що проходив за програмою держзамовлення, складає 7,1 млн. грн. (100% — фінансування Держкіно).

Робота над 70-хвилинним анімаційним проектом тривала 2 роки. За цей період творчою групою “Бабай” було створено понад 200 тисяч малюнків.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ