Допомога військовим буває різною

0
432
Народно-аматорський театр фольклору та етнографії ""Оберіг"
Загрузка...

Заставнівські та Кельменецькі волонтери за сприяння чернівецьких побратимів  25 листопада у розташуванні 80-го окремого аеромобільного полку (колишній 300 полк) у Чернівцях, організували концерт на підтримку наших військових. Активісти передали героям дитячі малюнки та власноруч зроблені листівки. Частували домашньою випічкою, а також представили виступ Народно-аматорського театру фольклору та етнографії “Оберіг” з міста Заставна. Під час концерту артисти заспівали патріотичні пісні для військових.

Гайдей Л.І. (праворуч)
Гайдей Л.І. (праворуч)

Ми поцікавились у керівника аматорського колективу «Оберіг» Лідії Іванівни Гайдей, про враження від перфоменсу та за чиєї ініціативи це стало можливим?

– Ініціатива була активістів м. Заставна, громади, якій не байдужа ситуація в країні, ми з нашим колективом радо прийняли участь у цьому дійстві. І хочеться відзначити, що мені, як ведучій цього вечора, було видно очі хлопців, які із величезним задоволення і подякою спостерігали за тим, що ми їм підготували. Але це один бік медалі, бо ми(актори, музиканти – автор) теж зі своєї сторони, йшли зі сцени зі сльозами на очах, від тих оплесків стоячи, та із безмежним патріотизмом у серці. Із розуміння того, що ми таким чином долучаємось до нашої спільної справи – перемоги. І хотілось би побажати, щоб всі хто чим може, допомагав хлопцям.

image271219665

(фото з архіву Гайдей Л.І.)

Олександр БІЛОУСfakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ